Modă. Ce au purtat vedetele la Gala Premiilor Gopo. Analiza ţinutelor

Gala Premiilor Gopo (numite în onoarea reputatului cineast român, al cărui faimos omuleț dă formă trofeelor evenimentului)  a reuși să devină, pe parcursul celor 10 ediții, un eveniment  plin de strălucire și glamour, asemenea echivalentelor din Franța (Cesar), Marea Britanie (BAFTA), Spania (Goya), Suedia (Guldbagge). 
 
La noi sunt numite chiar „Oscarurile românești”, iar unele apariții pe covorul roșu de anul acesta au onorat  această sintagmă, prin note de eleganță, culori vibrante și magia pe care le-au adus pe covorul roșu.
Altele, dimpotrivă, au fost un dezastru.

Paula Pavel, Beauty Adviser român, care se împarte între Hollywood și România, a urmărit evenimentul şi a analizat ţinutele invitatelor, acordând note, în exclusivitate pentru cititoarele eva.ro.
 
Iată ce spune stilista:
 
1 din 14

Albertina Ionescu

Prezentatoarea TV Albertina  Ionescu e un exemplu de eleganță și stil; are acel ceva care o ajută să aleagă întotdeauna ținute suave, elegante și foarte classy. Culoarea rochiei e ca o gură de aer proaspăt și în trend anul acesta (ne-o aduce aminte pe Jenifer Lopez). Și ca dovadă că face ce vrea și-I iese bine - ea nu a avut nevoie nici de clutch! O rochie frumoasă nu are nevoie de nimic altceva. Felicitări și pentru păr și make up. Nota 10! 
MAI MULT DESPRE: vedete, premii, tinute, Gopo
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod