Lady Gaga își alege cu mare grijă ghetele pentru ținutele ei excentrice

Zilele trecute, Lady Gaga se afla într-un tur media în orașul New York, oprindu-se cu această ocazie și la studiourile emisiunii “Good Morning America”. După cum se vede, excentrica vedetă

Lady-Gaga-Giuseppe-Zanotti-Quilted-Moto-Ankle-Boots-2

Zilele trecute, Lady Gaga se afla într-un tur media în orașul New York, oprindu-se cu această ocazie și la studiourile emisiunii “Good Morning America”. După cum se vede, excentrica vedetă nu și-a făcut de “râs” renumele nici de această data, fiind îmbrăcată în roșu din cap până în picioare, mai bine spus în piele roșie.

Lady-Gaga-Giuseppe-Zanotti-Quilted-Moto-Ankle-Boots-1

Pentru întregirea acestei ținute ea a apelat la o pereche de ghete Giuseppe Zanotti Quilted Moto Ankle. Conform site-ului talkshoes.com o astfel de pereche de ghete se poate găsi online pe Barneys la prețul de 1.019 dolari, reduse de la 1.695 dolari.

Lady Gaga arrives back home to New York City from Paris, France with a bowl haircut and wearing a red and creme colored Japanese inspired outfit.

Înainte de a-și începe acest tur media, Lady Gaga a fost într-o excursie la Paris.

Atunci când s-a întors la New York ea a purtat un fel de ansamblu – fustă și bluză – cu accente japoneze la care a asortat o pereche de ghete foarte înalte, Alaïa Lace-Up Platform. Se potrivesc foarte bine atât cu ținuta, cât și cu personajul.

Lady Gaga arrives back home to New York City from Paris, France with a bowl haircut and wearing a red and creme colored Japanese inspired outfit.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod