Kate Moss, într-o rochie superbă pe covorul roşu, la Cannes - FOTO

Kate Moss a avut o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu, la Palais Des Festivals din Cannes.

Modelul britanic în vârstă de 42 de ani a purtat o superbă rochie roşie, în stil toga, la premiera de luni a filmului "Loving". Cu o despicătură provocatoare, care îi descoperea piciorul drept şi sandale negre cu toc subţire, Kate Moss a atras toate privirile la intrarea în Palais Des Festivals.

Vedeta a fost însoţită de sora sa mai mică, Lottie, în vârstă de 18 ani, care a optat pentru o rochie de aceeaşi culoare.

Printre vedetele care au asistat la premiera filmului "Living", o poveste despre un cuplu interrasial din Virginia anului 1958, s-au numărat Colin Firth, Toni Garrn, Mischa Barton, Kristen Dunst şi Sonam Kapoor.

Presa internaţională a scris în aceste zile că supermodelul britanic s-a despărţit de iubitul său, tânărul conte Nikolai von Bismarck după o dispută provocată de comportamentul lui "eretic", scrie Daily Mail.

Cei doi s-au cunoscut după ce în iulie anul trecut Kate s-a despărţit de soţul ei, muzicianul Jamie Hince (47 de ani) şi au petrecut împreună o vacanţă în Brazilia.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod