Irezistibilă la 45 de ani. „Pantera“ Naomi, spectacol de frumuseţe şi eleganţă

Naomi a făcut impresie şi cu prima ţinută în care s-a prezentat la lansarea noii colecţii


Şedinţa fotografică organizată pentru noua campanie de promovare a colecţiei Balmain a permis, totodată, celor trei modele, care sunt foarte bune prietene şi lucrează împreună de câteva decenii, să stea din nou de vorbă şi să facă glume pe diverse subiecte, notează sursa menţionată.

"Iubesc acest sentiment, să le văd din nou pe Cindy şi pe Naomi. De fiecare dată când ne întâlnim, e ca şi cum am continua o discuţie pe care am fi avut-o ieri.

Am trecut împreună prin multe lucruri extraordinare. Cu Cindy discut despre vieţile noastre de familie, atunci când ne coafăm sau ne refacem machiajul, iar Naomi, care are în continuare cel mai bun trup din industria modei, ne face mereu să râdem", a declarat Claudia Schiffer pentru revista Vogue.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.
Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra.

Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming. Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceea, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management.
A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue, notează Mediafax.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod