Încălţată irezistibil chiar şi cu pantofi de alergare

Nimic nu ne poate opri să combinăm ceva confortabil cu ceva elegant. Inspirată de Martonul Internaţional Bucureşti, eveniment care s-a desfăşurat în această duminică şi la care am

Nimic nu ne poate opri să combinăm ceva confortabil cu ceva elegant.

Inspirată de Martonul Internaţional Bucureşti, eveniment care s-a desfăşurat în această duminică şi la care am participat cu mare elan, m-am gândit să vă vorbesc azi despre eleganţă în pantofi de jogging.
Atenţie deci! Nu mă refer la tenişi sau alte genuri de pantofi sport, ci la cei de alergare. Şi nu mă refer la situaţia în care îi asociezi cu îmbrăcămite sport, ci rochii elegante! Pentru că pur şi simplu, pentru a-ţi proteja picioarele înainte de a participa la un maraton, cel mai bine e să porţi tot încălţările destinate alergării.
Iar după maraton, cu atât mai mult.

Şi atunci cum faci dacă vrei să pui pe tine o rochie sau o fustă? (Pentru că la blugi şi colanţi se potrivesc oricum) Simplu! Le combini! Iar cel mai bun exemplu în acest sens îl avem de la colecţia Moschino Cheap & Chic din acest an. Şi chiar dacă prezentarea a fost făcută pentru primăvară-vară, vom putea purta această combinaţie ori de câte ori ne dorim. Mie, una, mi se pare irezistibilă. Aşa cum de ani de zile continuă să se poarte UGG-urile (voi reveni cu un material şi pe această temă) şi tenişii, în combinaţia surprinzătoare de confortabil cu elegant, tot aşa cred şi în “puterea fashionistă“ a pantofilor de alergare.

Dacă vă place, nu trebuie decât să încercaţi! În plus, nu e nevoie să participaţi la o cursă de maraton.

Dar nu se ştie niciodată. Poate vă inspiră pantofii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod