Ghetele de sport cu platformă, încălţările la modă din acest sezon

Se pare că acest gen de încălţăminte are toate şansele să devină la fel de răspândită şi purtată precum UGG-urile. Pentru că e clar acum pentru toată lumea că s-a terminat pe anul

Se pare că acest gen de încălţăminte are toate şansele să devină la fel de răspândită şi purtată precum UGG-urile.

Pentru că e clar acum pentru toată lumea că s-a terminat pe anul ăsta cu temperaturile de vară şi chiar e timpul să ne scoatem la purtat “colecţiile” de toamnă-iarnă, m-am gândit să vă reamintesc şi de sneakers – ghetele sport cu platformă (sau fără), care sunt foarte la modă.
Acest gen de încălţăminte comodă a prins extrem de bine în rândul vedetelor şi, ca atare,  “microbul” se extinde rapid.

Sincer, nu sunt deloc un fan al asocierii oricărui fel de toc la un pantof sport şi nici a acestui gen de talpă ortopedică, dar, după ce m-am uitat mai bine la câteva perechi, nu mi s-au mai părut chiar atât de… neplăcute. Se potrivesc, în special, la blugi şi colanţi.
Cea care a dat lovitura cu aceste încălţări a fost desingerul Isabel Marant, modelul sneakers câştigând titlul de “shoe of the year” (pantoful anului). Alţi desingeri care au creat modele de sneakers sunt Giuseppe Zanotti, Nike, Ash.
Din ce în ce mai multe firme au preluat ideea, acum găsindu-se pe piaţă de la modele foarte scumpe, de ordinul sutelor de euro, până la cele mai accesibile, care costă în jur de 50 euro.
Se pare că acest gen de încălţăminte are toate şansele să devină la fel de răspândită şi purtată precum UGG-urile.
Eu, mă tot gândesc dacă să-mi iau o pereche şi dacă să fie una cu toc sau cu talpă normală. Până atunci admir încă fotografii cu vedetele care le poartă. Poată mă ajută să mă decid. Dacă se numără printre încălţările pe care ţi le doreşti, îţi urez succes la cumpărături. Dacă eşti indecisă, le poţi admira în picioare la Jessica Biel, Jessica Alba, Kate Bosworth, Jennifer Love Hewit şi Rose Mc Gowan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod