Gențile de la Chanel au cucerit tinerele vedete

Opt dintre starurile americane au fost surprinse de fotografi în diverse ținute primăvăratice

Cum a venit primăvara, cele mai tinere vedete și-au făcut apariția în forță, iar presa mondenă este pe urmele lor pentru a le urmări destinațiile și a le observa ținuta de stradă. 

Cei de la purseblog.com au observat că multe dintre ele încă folosesc genți mari, chiar dacă nu ar mai fi necesar ca primăvara să cari atâtea lucruri. Și, totuși, când nu are nevoie o femeie de o mulțime de lucruri, indiferent de anotimp? Cum era de așteptat, chiar și tinerele vedete sunt cucerite, în general, de gențile Chanel, dar… nu numai.

Iată ce poartă:

 
Păpușa Disney, Bella Thorne a fost reperată purtând la întoarcerea de la aeroportul JFK un frumos Chanel Quilted Tote.
Khloé Kardashian merge spre sala de sport cu versiunea mică și albastră a unei genți Givenchy Antigona, ce are un preț de 2.095 dolari.

Kourtney Kardasahin a fost surprinsă cărând o mică geantă de la Balenciaga, fiind însoțită de cei doi copii ai ei mai mari, Manson și Penelope, și îndreptându-se spre sala de balet de la Woodland Hills. Pentru că totuși gentuța aceea nu îi este de ajuns ea mai are și un rucsac în spate.
Gentuța de la Balenciaga are un preț de 1.395 dolari.

Starul britanic pop Lily Allen a fost observată la un tur de shopping pe Rodeo Drive din Beverly Hills având atârnată de umăr o frumoasă geantă Chanel Classic Flap de un albastru strălucitor.

Maisie Williams, starul filmului Games of Thrones, a fost fotografiată când se îndrepta spre studiourile unde se filmează emisiunea lui Jimmy Kimmel într-un costum Kate Spade din cap până’n picioare, cărând o uimitoare geantă de răchită sub formă de broască (Kate Spade New York Spring Forward Wicker Frog Purse) ce are un preț de 398 dolari.
Nastia Liukin este o gimnastă ruso-americană cu câteva medalii olimpice de aur și la Campionatele Mondiale și care s-a retras din activitate.
Aici ea se îndreaptă spre studiourile unde se filmează emisiunea “Dansez pentru tine”. Poartă o geantă Chanel Boy Wallet.
Actrița și cântăreața americană Taraji P. Henson este un fan al genților de la Chanel. Aici ea a fost fotografiată mergând spre aeroport și cărând o comodă și încăpătoare geantă din pânză de la brandul ei preferat.

Actrița, cântăreața și dansatoarea Zendaya Coleman și-a făcut recent apariția la o petrecere în Los Angeles cu o geantă gri de la Elizabeth & James Cynnie Sling care are un preț de 545 dolari.


 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod