Tinutele vedetelor pe covorul rosu de la Cannes

Cea de-a 63 a editie a Festivalului de la Cannes si-a deschis portile si, asa cum era de asteptat, cele mai stralucitoare vedete si-au facut aparitia pe covorul rosu.
Cea de-a 63 a editie a Festivalului de la Cannes si-a deschis portile si, asa cum era de asteptat, cele mai stralucitoare vedete si-au facut aparitia pe covorul rosu. Pe langa importanta cinematografica a evenimentului, nu putem sa nu recunoastem ca acest eveniment isi "spune cuvantul" si in ceea ce priveste moda si tendintele internationale.

Acesta este si motivul pentru care am decis sa le prezentam pe unele dintre cele mai elegante, glamour si inspirate vestimentar vedete care au pasit pe covorul rosu, bucurand blitul sutelelor de fotografi acreditati la eveniment. Eva Longoria, Hellen Miren, Salma Hayek, Aishwarya Rai sunt numai o parte dintre ele.

Model si actrita, Eva Longoria a stralucit in prima seara a festivalului de la Cannes. Intr-o rochie alba, cu trena, creatie semnata de Emilio Pucci, vedeta americana a starnit admiratia tuturor celor prezenti la eveniment. Fara doar si poate, Eva Longoria a fost cea mai eleganta prezenta de pe covorul rosu.



La fel de pregatita din punct de vedere vestimentar a fost si actrita din India, Aishwarya Rai. Mult tul, umarul gol si imitatia de solzi de peste sunt punctele de rezistenta ale creatiei Roberto Cavalli pe care a ales-o actrita. O tinuta care, cu siguranta, nu poate sa primeasca decat nota maxima.



Actrita franceza Frederique Bel a putut fi fotografiata in prima seara de festival, la premiera peliculei Robbin Hood. In ceea ce priveste tinuta pe care a ales-o, lucrurile sunt foarte clare: simplu, clasic, de bun gust, specific stilului frantuzesc.



Helen Mirren si-a facut aparitia, in prima seara, tot pentru proiectia filmului "Robbin Hood", intr-o rochie creata de designerul Elie Saab. O frumusete care nu s-a pierdut in timp, o frumusete fara prea multe artificii. Este important de precizat si de subliniat faptul ca stilul spune totul despre o persoana. Iar artificiul cu umarul gol, o tendinta anul acesta, a dat un plus incontestabil tinutei.



Salma Hayek nu s-a lasat mai prejos. Creatia Gucci i s-a potrivit perfect, punandu-i in evidenta silueta de invidiat. O rochie simpla in aparenta, cu un umar gol, prinsa pe talie cu o aplicatie din margele. (Vezi poza pe pagina 2)
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mmmm pe 27 Iul 2010, 22:12
    Eva Longoria

    mia placut foarte mult rochia care a aleso Eva Longoria.

    0
    0

  • madabita pe 24 Iun 2010, 12:50
    rochie

    mie mi-a placut la nebunie rochia Evei Longoria.simpla,eleganta si alba:X.SUPERBA

    0
    0

  • anca pe 19 Mai 2010, 21:03
    raspuns

    la un concert de muzica clasica cei de pe scena se imbraca in negru.camasa alba,costum negru..fiind considerat un loc select si elegant, tinuta festiva a oamenilor,in special a celor ce nu sunt starurile, este accea de camasa alba,costum negru..de obicei la serile oficiale,cei care sunt bodyguard sunt imbracati in negru,cei de la intrare au o costumatie specifica..am raspuns sau e tot insuficient???

    0
    0

  • liviu1950 pe 15 Mai 2010, 19:33
    tema

    SE SCRIE "RASPUNS"si nu "RASOUNS"

    0
    0

  • liviu1950 pe 15 Mai 2010, 19:27
    costume

    Buna Seara.Nu sunt satisfacut de raspuns.De ce la OSCAR nu este asa???Raspundeti cinstit,nu in doi peri.Sunteti firma serioasa,monseritelor.Va pup dulce.

    0
    0

  • Florenta pe 15 Mai 2010, 16:27
    Rasouns ptr, d-nul Liviu1950

    De obicei un fotograf ca si un cameraman poarta costum negru- (tricou negru in cazul cameramanului) ca sa nu iasa in evidentza, (sa para invizibili) pentru ca intr-un spectacol televizat de ex: noi trebuie sa vedem doar spectacolul nu si cameramanul.

    0
    0

  • L@vy pe 15 Mai 2010, 16:05
    rochii

    Tinuta aleasa de Salma Hayek mi-a placut cel mai mult.e superba rochia si i se potriveste perfect.

    0
    0

  • liviu1950 pe 15 Mai 2010, 06:20
    costum

    Buna Dimineata De ce toti fotografii sunt imbracati in costume negre?????

    0
    0

  • Flory pe 14 Mai 2010, 20:04
    ...

    cel mai mult imi place ultima poza..restu sunt ciudate..si nu prea la sta bine imbracate acelor vedete

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod