Stil de vedeta, in vacanta

Atunci cand ne pregatim sa plecam in vacanta ne dorim sa fim superbe, iar asta inseamna haine sic, accesorii originale si mult stil. Vedetele de la Hollywood tin paginile tabloidelor vara cu cele mai cochete tinute.
Atunci cand ne pregatim sa plecam in vacanta ne dorim sa fim superbe, iar asta inseamna haine sic, accesorii originale si mult stil. Vedetele de la Hollywood tin paginile tabloidelor vara cu cele mai cochete tinute. Invata de la ele, fara sa platesti un stilist, cum sa iti alcatuiesti outfit-urile de vara, chit ca mergi pe plaja, bei un suc la o terasa sau dansezi in club.

Dimineata pe plaja


Sa-ti incepi ziua cu stat la soare si inotat in mare este de vis. Vedetele iubesc sa faca plaja si (evident) sa arate bine in bikini. Stii care este secretul lor? Pe langa costumul de baie potrivit siluetei lor, vedetele apeleaza la accesorii de tot felul.

Protagonistele serialului 90210 (remake dupa Beverly Hills 90210) fac furori pe plaja. Adopta stilul lor! Chit ca ai costum de baie intreg sau din doua piese, pana sa ajungi la plaja, ai nevoie si de o pereche de pantaloni scurti. Ii poti alege pe cei cu talie joasa, daca esti slabuta, sau pe cei cu talie inalta, daca ai soldurile accentuate. Nu uita de accesorii (de care mai poti scapa cat stai la bronzat) si de geanta colorata, mare, in care trebuie sa-ti incapa tot arsenalul de crème.  Importanti sunt ochelarii de soare. Ai putea incerca ceva nou: ochelari cu rama colorata, in locul celor clasici.

Costumele de baie preferate de vedete sunt in general cele colorate, cu imprimeuri, la care poti adauga o palarie in stil cowboy sau cu boruri largi. Jessica Bill arata super in costumul rosu, cu imprimeu floral, la care a asortat o palarie din paie care-i protejeaza buclele aurii. Este bine sa folosesti culori tari daca nu esti prea bronzata (ca in cazul ei). Britney Spears insa, care are un bronz puternic, a ales un costum de baie alb, tot cu imprimeu.

Dupa-amiaza, la terasa


Dupa cateva ore de stat in soare si bronzat, ai nevoie de o bautura racoritoare sau de o plimbare si trebuie sa fi imbracata cat mai lejer. Evident ca lejer nu inseamna si neingrijit. Unele vedete de la Hollywood stiu foarte bine sa combine hainele si accesoriile astfel incat sa arate sic, fara (aparent) niciun efort. Vestea buna este ca si tu poti face la fel, foarte usor, daca ai in valiza blugi, camasi si accesorii.

Rihanna se simte confortabil intr-o camasa alba, simpla, pantaloni scurti din denim si pantofi albi. Ce o face atat de stylish? Felul dezordonat in care si-a pus camasa in pantaloni, gentuta colorata, ochelarii de soare si bratarile. Acesta este un exemplu clasic de tinuta simpla devenita sic, doar cu ajutorul accesoriilor. Tot ea, incearca o tinuta mai indrazneata, cu un hanorac pe post de rochie (sau invers). Gentuta cu maner din lant este foarte la moda sezonul acesta. Pantofii galbeni contrasteaza cu intreaga tinuta si reprezinta, practic, singura pata de culoare (reteta des folosita de vedete pentru a da fantezie unui outfit). Totusi, daca nu vrei sa te intorci cu dureri de gambe din concediu ar fi bine sa-ti pui niste balerini, in aceeasi nuanta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 2 Feb 2012, 03:23
    ochelarii de soare

    ochelarii de soare sunt esentiali si n ati zis nimic de ei. sunt posesoarea unei perechi dior proaspat achizionata de la optinova si sunt asa mandra de ei ca nu mai am rabdare..nu merg nici cu iarna de acum si in nici un caz cu frigul. au costat ceva, ca doar e optinova dar merita fiecare banutz

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod