Solutii de ultimul moment pentru Revelion

Pentru ca nu ti-ai cumparat din timp o rochie pentru noaptea dintre ani, pe care oricum nu o purtai decat o data sau de doua ori, trebuie sa gasesti solutii rapide care sa te scoata din impas.

Pentru ca nu ti-ai cumparat din timp o rochie pentru noaptea dintre ani, pe care oricum nu o purtai decat o data sau de doua ori, trebuie sa gasesti solutii rapide care sa te scoata din impas. Cu putina creativitate, curaj si stil rezolvi problema.

Cu siguranta exista in garderoba ta elemente pe care le poti purta, dar cu o noua imagine. Ai la indemana mai multe solutii posibile. Fie iei decizii radicale cum ar fi sa scurtezi o rochie, sa ii pui un volan sau sa transformi un pantalon lung intr-unul scurt, fie mergi pe variante mai cuminti si incerci o combinatie inedita. Poti transforma o rochie sau o tinuta obisnuita intr-una de sarbatoare adaugandu-i cateva accesorii.

Atunci cand te decizi ce elemente vestimentare sa combini, tine cont de locatia in care iti vei petrece noaptea. Un taior de calitate, in care te simti bine si care te avantajeaza, este o piesa vestimentara ideala. Pentru a-i conferi un aer festiv, asociaza-l cu un element intr-o culoare vie. Albastrul intens, verdele, turcoazul si nuantele de rosu sunt portrivite pentru a obtine o pata de culoare. Poti incerca si ceva in culoarea pietreleor pretioase, a perlelor sau argintiu si auriu. Una dintre tendinte este cea a imprimeurilor geometrice sau a ornamentelor la guler sau decolteu.

Revelionul este o buna ocazie pentru a-ti redescoperi latura glamour, un moment ideal pentru a indrazni combinatii extravagante, materiale si accesorii somptuase, decolteuri generoase, saluri elegante sau tinute transparente si sclipitoare. Depinde de stilul care te avantajeaza, de tipul petrecerii si de articolele vestimentare si accesoriile pe care le ai la dispozitie.

In ceea ce priveste materialele, satinul este tesatura de sarbatoare prin excelenta. Adauga-i: strasuri, matase, voal, catifea sau paiete. Pentru o tinuta sic si de bun gust, incearca o stralucire discreta: o camasa din matase combinata cu un cordon din satin sau o curea stralucitoare. O poti purta cu o fusta neagra cu croiala clasica, pe care sigur o detii in garderoba ta. O alta ideea ar fi sa combini un bolero alb cu o rochie neagra careia sa ii adaugi doua volane argintii sau aurii si un pic de dantela la maneci si la decolteu.

In noaptea de Revelion, o importanta deosebita o au accesoriile. Daca nu ti-ai cumparat o geanta de seara speciala si nici nu vrei sa porti una din anii trecuti, ai nevoie de o poseta plic pe care o imbraci in satin, voal sau o decorezi cu matase, perle sau paiete. Daca ai timp si rabdare, o poti decora cu pene si paiete. Sunt foarte moderne si se potrivesc de minune pentru o astefl de ocazie.

Pantofii nu mai sunt o problema. Alege o pereche de zi in care te simti confortabil si "costumeaza-i" in satin rosu. Pentru a fi mai sic aplica-le si o margine de voal negru si o fundita. s-ar putea sa ai nevoie de ajutorul unui specialist pentru a-ti desavarsi opera de arta. In absenta lui te poti inspira din reviste sau din direct din magazine. Este mai dificil de realizat pentru ca cere rabdare si indemnare, dar merita efortul.

Pentru a straluci din cap pana in picioare nu uita de bijuterii. Trebuie sa fie sclipitoare, luminoase si... voluminoase. aceasta este tendinta in materie. In apropierea Sarbatorilor, magazinele sunt pline de bijuterii la preturi mici. Ele constituie accesoriul perfect pentru a improspata o rochie neagra cu croiala cuminte. Alege un pandantiv mare sau un inel ornat cu piatra sclipitoare.

Un articol de Roxana Totolici

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxy21 pe 26 Nov 2008, 23:35
    super pantofi

    sunt super pantofi rosi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod