România 2010: Top 6 vedete prost îmbrăcate

Uneori vedetele fac excese din cele mai ciudate şi nereuşite. Fie fac scandal doar ca să dea bine la presă, fie ies pe stradă cu moaţele în cap, fie se zbânţuie exagerat în cluburi doar, doar vor fi pe prima pagină a doua zi, fie fac o serie de alegeri vestimentare mai mult decât odioase. Despre acest ultim subiect vom vorbi şi noi astăzi, încercând să realizăm un top al celor mai prost îmbrăcate vedete din 2010. Primele 6 ţi le prezentăm noi, pe următoarele le aşteptăm de la tine.
1 din 7

Oana Roman, ce-i prea mult strică

Rochie extrem de colorată, floare în par, geantă aurie şi cizme gri, un haos, un amalgam de texturi şi teme, o adevărată avalanşă de... de toate. Poate că am putea face abstracţie de această doză mare de "incompatibilitate" între piese, însă nu putem trece peste aspectul extrem de ieftin al ţinutei, un aspect care nu i se potriveşte deloc Oanei Roman.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mara pe 4 Ian 2011, 10:11
    Vedete? Oanele sunt vedete?

    Oana Roman si Oana...Lis, sau cum o fi chemand-o, sunt vedete? Dar de ce, ce au facut?

    0
    0

  • UnuRea pe 4 Ian 2011, 01:03
    o da..

    Sunteti penibili!!! Rochia lui Cream nu are nici aspect ieftin si nici nu e ieftina...e o creatie D&G....interesati-va atunci cand postati ceva...plus k nu o zic eu. A aparut la rubrica de bine imbracati si din Ciao! si din alte reviste.

    0
    0

  • miou-miou pe 3 Ian 2011, 10:28
    topul....rautatilor

    Doamne cu cata rautate ati inceput anul asta!!Toaletele criticate trebuiesc luate in context nu separat; Mihaela Tatu in vesminte obijnuite arata mult mai bine decat alte vedeta nemachiate !! Mocasinii Oanei sunt incaltarile de schimb pentru cand se satura de tocuri....si daca sunt comozi trebuie sa-i asortezi de dragul unei ziariste inveninate si frustrate ca n-are ce scrie ?? Acest articol, alaturi de cel intitulat Mortii lui 2010 ma face sa renunt la abonament!!!

    0
    0

  • Esca2 pe 31 Dec 2010, 21:53
    Teo

    I-mi pare rau de comentarile nesimtite...poate v-ati gandit ca nu se prea gasesc pantofi la moda ptr. doamnele care au picioarele mai late...Si cine a facut aceste crici ? As vrea sa vad cum se imbraca.Pardon daca anul acesta se impune ceva in moda si nu e respectat, se numeste demodat? Eu cred ca e vorba de obijnuitul "SPIRIT DE TURMA"

    0
    0

  • LadyFashion pe 29 Dec 2010, 21:07
    NU INTELEG...

    Voi , oameni care muriti de foame cum va permiteti sa comentati oameni cu o cariera(fara Bambi si oana lis)nu mi se pare normal ! Dar ... nu puteti arata cu degetul in jos ci...doar in sus!!!

    0
    0

  • cristina pe 29 Dec 2010, 15:47
    si uite ala alta frustrata face un material...

    am si eu o intrebare(mentionez,din cate stiu nu am probleme de vedere) unde .... sunt mocasini aiai roz???? pff fata analizeaza macar materialele inainte sa scrii articolul

    1
    0

  • mona pe 29 Dec 2010, 14:59
    bambi si nu numai

    Bruneta de la bambi este infioratoare.N-am vazut vedeta tinara sa-si bata asa joc de look-ul ei... Pacat. Restul se mai pot reparara (tinutele) dar ce te faci cu fizicul...?

    0
    0

  • andreea pe 29 Dec 2010, 09:58
    Nu haina il face pe om "tzatzelor"

    unde vedeti voi mocasini roz la Oana Lis nu stiu...se vede din poza clar pantof negru.....

    0
    0

  • Clara pe 29 Dec 2010, 08:13
    Fiecare se imbraca cum vrea

    si cum crede de cuviinta. Ete na! Vine cate o ,,culta,, si iti zice sa porti aurituri ziua in amiaza mare cand acum 3 ani critica o astfeld e aparitie. Decat sa ma imbrac in functie de mofturile uneia sau altuia ce se numesc,, mari creatori,, mai bine ma imbrac cum ma simt eu bine! Asa si cei din articol, daca ei/ele se simt bine asa, f bine! Felicitari, conteaza parerea pe care o ai tu despre tine!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod