Rochii in tendinte anul acesta

Vine vara si ma gandesc ca trebuie sa ne reinnoim garderoba.
Vine vara si ma gandesc ca trebuie sa ne reinnoim garderoba. In afara blugilor, pantalonilor scurti si fustelor vaporoase, foarte importante pentru outfit-ul oricareia dintre noi sunt rochiile. Pe langa faptul ca sunt extraordinar de comode, rochiile transmit feminitate, eleganta, stil, bun gust. Asadar, este de inteles de ce toti designerii ne indeamna sa ne achizitionam cat mai multe piese vestimentare de acest gen.

Lejeritate, feminitate, romantism


Fie ca vorbim despre materialele imprimate, fie ca optam pentru materiale uni, rochiile sunt, fara doar si poate, must-have-urile sezonului care urmeaza. Pentru vara care vine, designerii ne indeamna sa mergem "pe mana" modelelor vaporoase, lejere, pline de feminitate si romantism. Pe de alta parte, drapajele, volanele, broderiile, accesoriile si chiar insertiile metalice, pot da un plus de stil piesei vestimentare pe care o alegem.

Sa nu uitam ca inca sunt la moda stilurile rock, army, dar si asa numitul stil retro-etno, astfel ca ar fi bine ca macar cateva dintre piesele pe care le achizitionam sa urmareasca liniile acestora. Daca tot vorbim de stil, sa ne amintim de sifonierul bunicii si de piesele vestimentare care se gaseau acolo. Cauta toate pozele pe care le ai de pe vremea aceea si memoreaza modelele de rochii, pentru ca o sa le vezi foarte mult in jurul tau in acest sezon.

In vara, dressingul tau prinde viata


Daca ar fi sa discutam despre materiale, cele mai potrivite sunt, evident, matasurile, tulul, dantela, dar si inul si batistul. Si, pentru ca tabloul sa fie complet, te pot asigura ca dressing-ul tau va fi foarte colorat. De ce? Ei bine, trebuie sa te pregatesti sa fii indrazneata vara aceasta, mai ales la capitolul cromatic. Nu trebuie sa faci rabat de la rosu, violet, ciclam, verde, bleuciel, galben, crem, mov, fie ele uni sau combinate in cele mai indraznete moduri.

Exista insa doua elemente despre care am mai vorbit si in trecut, vorbim si astazi si probabil ca o sa vorbim mult timp de acum incolo, atunci cand vine vorba despre culori. Nu uita de alb si de negru, aceste doua nonculori care nu-si vor pierde farmecul niciodata. In combinatii inspirate, pe materiale potrivite, albul si negrul pot face furori si in vara aceasta.

Ce vor femeile?


Ca sa luam pulsul actualitatii le-am provocat pe prietenele de pe Facebook si Twitter sa ne raspunda la intrebarea: "Ce fel de rochii preferi sa porti cand este cald? Care sunt modelele 'in voga' pe care le vei alege pentru aceasta vara?". Raspunsurile nu au intarziat sa apara si Alina a fost extrem de prompta raspunzand: "Imi plac rochile vaporoase, in culori aprinse. Iar anul acesta imi voi cumpara neaparat cateva rochii 'pe un umar', care vor fi in mare voga in vara asta". Nici Mihaela nu s-a lasat mai prejos: "Sunt in cautarea unor rochii lejere si racoroase. Ideal ar fi sa gasesc unele suficient de serioase incat sa le pot purta si la birou.", iar Mikeloy Cel Viteaz a fost concisa: "Maxi dress".
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DANIELAGOYA pe 14 Mar 2011, 04:15
    Si voi sunteti frumoase ,

    Si voi sunteti frumoase , LUMIGAN te ajuta sa ai cele mai frumoase gene:densitate si lungime,colorit intens.Va invitam pe websit: http://www.lumiganlatisse.co.cc/

    1
    0

  • vis_70 pe 19 Aug 2010, 17:33
    CROITOREASA

    Numele meu este Ioana si sunt pasionata de tot ceea ce inseamna moda.Am absolvit studii de specialitate in acest domeniu,astfel incat am ajuns sa creez articole vestimentare pentru femei.Mai intai am inceput sa lucrez la o casa de moda bine cunoscuta,apoi pentru diversi designeri romani. Doamnele si domnisoarele care doresc sa-si creeze si sa-si retuseze tinute unice pentru diverse ocazii (chiar si rochii de mireasa), le rog sa ma contacteze pe id Vis_70

    1
    0

  • loredana danila pe 9 Aug 2010, 22:56
    rochii in trend

    Daca vrei sa fii in tendinte, atunci trebuie sa vizitezi magazinul Monicai Oranici. Pentru detalii http://moda-rochiiocazie.blogspot.com/search/label/monica%20oranici

    0
    1

  • laura pe 9 Aug 2010, 21:12
    moda

    www.dondalion.com

    1
    0

  • madallinna pe 15 Iul 2010, 17:21
    rochita

    eu mi`am luat pentru nunta rochita aceasta http://www.rochiiseara.ro/Blush-2010-Prom-Dress-9057-c18-p1509.htm si am primit feedback bun. Acum, nu stiu daca m`au mintit pe mine toti decat sa ma simt eu bine :-"

    0
    1

  • simika pe 13 Iul 2010, 12:10
    frumos

    Sunt dragute foc, insa hai sa ne gandim ca nu toate fetele au 90-60-90 si apropape 1,80. Cu ajutorul programelor de intretinere poate mai ajungem la un mijlocel de albinuta, insa inaltimea chiar e un nivel la care nu vom ajunge niciodata. Hai sa ne gandim si la genul meu de fata: 1,63; 88-62-90; 49 kg....ce model de rochite mi s-a potrivi?

    1
    0

  • Aeris pe 6 Iul 2010, 15:18
    dress to impress

    mie imi plac foarte mult rochitele...si eu optez vara aceasta pentru cele vaporoase , in culori aprinse . Imi plac de asemenea si cele inflorate , din materiale usoare . Super !

    1
    0

  • coshtinootza1991 pe 26 Iun 2010, 13:04
    rochite pt plinute

    puneti pe site si rochite "cu forme'generoase va rog... id meu doolshe_coshtinootza

    0
    1

  • valy pe 23 Mai 2010, 22:50
    rochii in tendinte

    Sunt frumoase modelele pe care ni le prezentati, dar as vrea, daca se poate, sa trimiteti si o colectie de rochii pentru femei mai pline si cu forme generoase.Rochii de zi si rochii de seara. Am mare nevoie de asa ceva. Multumesc!

    1
    0

  • Luminita pe 22 Mai 2010, 19:38
    rochii in tendinte

    unele parca sunt rochii pentru nebune; puneti orice, de umplutura, numai sa va faceti ratingul. ne cam pacaliti in ultima vreme cu articole de doi lei (noi)!

    2
    0

  • dorys pe 20 Mai 2010, 09:45
    pentru dorys

    dorys, mie nu m-au aparut niciodata reclame ... incearca sa faci o setare a antivirusului... nu ma pricep nici eu la chestii de genul, dar gaseti tu pe cine sa intrebi cum sa procedezi. acum, probabil ca depinde si de anti-virusul folosit

    0
    1

  • victoria pe 19 Mai 2010, 20:33
    sanatate ..

    Imi plac comentariile din paginile revistei ...santeti pretiosi si va multumesc As dori ceva informati la tratamente de namol pe tarmul MARI NEGRE ..eu traiesc in Italia ... Toate cele bune --

    0
    1

  • dorys pe 19 Mai 2010, 18:57
    DOAMNELOR ~DOMNILOR REALIZATORI:(

    Stiu ca reclamele sunt importante, dar va rog faceti ceva cu reclamele ce apar mereu cand doresc sa citesc diferite articole din ''eva.ro''.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod