Moda pe covorul rosu de la Oscar

Stralucire, opulenta, bun gust, alegeri inspirate, bogatie, frumusete si lista poate continua, insa, in cateva cuvinte: Moda la Oscar.
Stralucire, opulenta, bun gust, alegeri inspirate, bogatie, frumusete si lista poate continua, insa, in cateva cuvinte: Moda la Oscar. Top 10 cele mai frumoase aparitii...

Pe langa mult ravnitele premii Oscar care i-au adus alaturi pe cei mai importanti actori, producatori, regizori din lume, moda este un alt capitol foarte urmarit de fiecare data cand se desfasoara un eveniment de anvergura, precum Oscarul. Este deja o traditie ca, inainte de a intra in sala in care au loc decernarile, vedetele sa defileze prin fata jurnalistilor aflati la eveniment.


Cu aceasta ocazie le sunt imortalizate tinutele pentru ca mai apoi sa le fie comentate si analizate. Acelasi lucru s-a intamplat si anul acesta, chiar daca defilarea era pusa sub semnul intrebarii din cauza unei ploi care se anunta. Lucrurile au mers insa ca la carte. In continuare, te invit sa vedem cat de pregatite au fost, la capitolul vestimentar, cele mai apreciate vedete din lume.

Sandra Bullock, maxim pe toate planurile


Detinatoarea premiului Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal este castigatoare si la capitolul stil. Bullock a stralucit pe covorul rosu intr-o rochie aurie, creatie a brandului Marchesa, al carei corset a fost realizat exclusiv dintr-o broderie fina.
Acest detaliu nu a facut altceva decat sa dea un plus de eleganta piesei vestimentare.

Jennifer Lopez mai sexi ca niciodata


Actrita a revenit foarte repede la formele initiale dupa nasterea gemenilor, iar forma sa de invidiat a fost pusa foarte bine in evidenta de rochia Armani Prive pe care a purtat-o la seara de gala. Piesa vestimentara de un roz pal a fost accesorizata cu o trena care i-a dat un aspect dramatic, iar pantofii Ferragamo si bijuteriile Cartier s-au potrivit perfect in acest context.

Demi Moore mai tanara ca niciodata


O aparitie asa cum ne-a obisnuit, fara cusur, intr-o rochie Versace cu volane. Intreaga tinuta a fost completat de bijuterii Van Cleef & Arpels, incaltaminte de la acelasi brand Versace si poseta Ferragamo.

Cameron Diaz, de-a dreptul spectaculoasa


Glamour si stralucire, doua cuvinte care o caracterizeaza pe actrita. Acelasi lucru s-a intamplat si la Oscarurile de anul acesta cand Diaz a ales o rochie aurie creata special de Oscar de la Renta.
Pe langa aceasta, actrita a ales bijuteriile casei Cartier.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jordan pe 9 Mar 2010, 20:25
    KW

    Ce slaba e Kate!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod