Modă: 10 piese vestimentare obligatorii pentru primavara asta

Primăvara este întâmpinată de o adevărată fashionistă cu o garderobă nouă, dar pentru a rămâne în tendinţe, fără să intri în datorii, poţi adăuga stilului tău 10 piese vestimentare obligatorii pentru primăvară aceasta, care te vor menţine în cele mai noi tendinţe.

Primăvara este întâmpinată de o adevărată fashionistă cu o garderobă nouă, dar pentru a rămâne în tendinţe, fără să intri în datorii, poţi adăuga stilului tău 10 piese vestimentare obligatorii pentru primăvară aceasta, care te vor menţine în cele mai noi tendinţe.

Top sutien


Una dintre piesele de rezistenţă ale colecţiilor pentru primăvară/vară 2012 este top-ul sutien, indiferent de material sau de culoare. Cea mai bună alegere pot fi însă imprimeurile florale, în tendinţe în această primăvară. Foto (de la stânga la dreapta): Proenza Schouler, Dolce & Gabanna, Donna Karan, Nina Ricci, No 21, Emilio Pucci.

Rochie pe un umăr


Asimetria este unul dintre cuvintele cheie pentru ţinutele mai elegante în această primăvară. Rochia pe un umăr poate fi cea mai rafinată alegere. Foto: Aquascutum, Carlos Miele, Antonio Marras, Chadwick Bell.

Pantofi transparenţi


Materialele plastice transparente au dominat categoric pantofii din colecţiile de primăvară 2012. Foto (în sensul acelor de ceasornic, pornind de stânga sus): Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Richard Nicoll, 3.1 Phillip Lim, Emporio Armâni, Maria Katrantzou.

Pantaloni de trening


Pantalonii de trening au revenit în atenţia designerilor pentru primăvară, largi, cu dungi laterale şi un contrast cromatic puternic. Foto: Antionio Berardi, Roberto Caballi, Antonio Marras, Gucci.

Jacheta translucidă


Trend-ul plasticului transparent a fost extins pe podium şi la jachete sau hanorace translucide, cu un design modern şi fresh. Foto: Phillip Lim, Costume Naţional, Altuzarra, Jason Wu.

Fusta creion drapată


Fusta creion pare a fi una dintre piesele vestimentare care vor juca un rol important în tendinţele modei în 2012. Pentru primăvară, alege o fustă creion drapată, cu cât mai mult volum, dar îmbin-o cu un top mai simplu. Foto: Marc Jacobs, Burberry Prorsum, Danielle Scutt, Marc by Marc Jacobs.

Top scurt


Dacă top-urile sutien ţi se par potrivite numai pentru vară şi pentru vacanţe, o altă tendinţă a acestui sezon sunt cele scurte. Nu este neapărat necesar să laşi buricul la vedere, un astfel de top poate fi combinat cu succes şi cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă. Foto: Preen, Charlotte Ronson, Rebecca Minkoff, Creatures of the Wind.

Pantaloni scurţi


Odată ce vremea îţi va permite să îţi arăţi coapsele fără să tremuri, pantalonii extra scurţi, hot pants, sunt cea mai trendy alegere pentru această primăvară. Foto: Alexander Herchchovitch, United Bamboo, Jill Stuart, Rebecca Minkoff.

Pantofi albi cu toc


După ce sezonul trecut a fost dominat de nuanţele nude pentru pantofi, a sosit rândul albului să preia ştafetă, în combinaţie cu tocurile înalte. Foto (în sensul acelor de ceasornic, pornind de stânga sus): Derek Lam, 3.1 Phillip Lim, Diane von Furstenberg, Altuzarra, Calbin Klein, Sophie Theallet.

Rochie de dantelă


Dantela este una dintre tendinţele cele mai feminine şi mai elegante ale noului sezon. Pentru evenimentele speciale, rochiile de dantelă sau cele cu broderii rafinate sunt cea mai bună alegere în primăvara 2012. Foto: Erdem, Julien Macdonald, Badgley Mischka, Temperley London.




Autor: Iulia Anghel
Sursa foto: Fashionising.com

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 27 Feb 2012, 14:43
    ..

    sunt foarte frumoase topurile sutien,dar combinate numai ca in imagini cu fuste cu talie inalta

    2
    1

  • laura pe 27 Feb 2012, 10:07
    top sutien?

    top sutien se poarta asa pur si simplu pe strada?

    2
    1

  • otilia22 pe 27 Feb 2012, 09:15
    2012 e anul ... ?

    Revenim la burice goale si plastic? La pantaloni de trening cu bluze elegante?

    16
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod