Manechinul robot, pericol pentru "scumpele" supermodele

Femeia cu masca din fier si in costum de baie pe zapada


Ciudateniile ocupa un loc fruntas printre cele mai vizionate produse oferite opiniei publice. Pe o asemenea criza, toti vor sa vanda, astfel incat trebuie sa fie remarcati, si nu obligatoriu prin geniul creator. Drept dovezi avem prezentarea de moda a lui Alexander McQuenn, la Saptamana Modei de la Paris, si o alta defilare, de lenjerie intima, care a avut loc in Liban, in... zapada.

Cruella sau femeia cu masca de fier au iesit pe podium imbracate in creatiile lui McQueen, fiind considerate cele mai bune piese vestimentare pe care le-a creat el de-a lungul timpului, dupa cum sustin cei de la Dailymail.co.uk.
Femeia cu masca din fier este de fapt un manechin imbracat din cap pana-n picioare intr-o plasa pe care sunt aplicate bucati din metal, care dau impresia de masca din fier.

De-a dreptul spectaculos, intreg show-ul propus de McQueen a iesit cu siguranta din tipare. De la machiajul aproape dramatic - buze supradimensionate, la accesorii ciudate - palarii imense, pana la coafura iesita din comun. Prezentarea, care a avut un aer teatral, pe alocuri caricatural, care a creeat controverse, asa cum era si normal, a reusit sa transmita de fapt un mesaj foarte important: Toti trebuie sa uite de criza si de greutati, sa mearga mai departe si sa creeze.

Creatorul a reusit sa distraga atentia de la piesele vestimentare, toti ochii indreptandu-se spre imaginea manechinelor care au defilat.
Chiar daca la prima vedere esti oripilat de ce vezi, incet, incet ajungi sa intelegi demersul lui Alexander McQueen.



O alta prezentare surprinzatoare a avut loc in statiunea Faraya, din Liban. La fiecare inceput de primavara, fotomodelele sfideaza frigul si se aventureaza intr-o prezentare de lenjerie intima si costume de baie la... 0 grade. Piesele vestimentare sunt exceptionale, manechinele la fel, dar si asa iti vine in cap imediat replica: "Doamne, ce mai fac oamenii pentru un strop de succes".


REALITATEA.NET - Paradă de modă prin zăpadă, într-o staţiune montană din Liban
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorana pe 23 Mar 2009, 13:56
    progress

    n-as fi deacor cu asa ceva, in moda ca si in alte lucruri trebuie sa se simta suflet, poate or fi de folos roboteii astea la ceva, numai nu in arta

    0
    1

  • desisuca pe 21 Mar 2009, 15:19
    hm

    oricum n.o sa reuseasca niciodata sa imite perfect mersul unei manechine.. asta.i clar

    0
    1

  • desisuca pe 21 Mar 2009, 15:16
    oh.. tehnologia..

    zici k e un om mai mic si mai ciudatel :)))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod