Ingrid Vlasov, a doua rochie pentru Lady Gaga

Lady Gaga, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate vedete de peste hotare a fost fotografiată zilele trecute, la Londra, purtând o creaţie a designerului român Ingrid Vlasov.
Lady Gaga, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate vedete de peste hotare a fost fotografiată zilele trecute, la Londra, purtând o creaţie a designerului român Ingrid Vlasov. Piesa vestimentară face parte din colecţia de primăvară-vară 2011 pe care Vlasov a prezentat-o la Paris Fashion Week, pe 5 octombrie.

"Ceea ce este cu adevărat fabulos este faptul că este pentru a doua oară când Ingrid Vlasov o îmbracă pe Lady Gaga.
Este ca şi cum anul trecut ar fi îmbrăcat-o pe Madonna. Lady Gaga este de departe cel mai spectacular şi cel mai credibil personaj al momentului. Să nu mai vorbim despre faptul că este pentru a doua oară consecutiv, la interval de o lună, când Gaga alege o piesă semnată de Ingrid Vlasov. Data trecută a fost vorba despre o piesă din colecţia de toamnă-iarnă. Niciodată un designer român nu a reuşit acest lucru"
, ne-a declarat, în exclusivitate, criticul de modă Alin Gălăţescu.

Rochia albă, lungă, cu detalii de inspiraţie din folclorul autohton, este ultima piesă din colecţia "I feel love..." prezentată de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week.
Anul acesta a fost a treia oară consecutiv când designerul român şi-a prezentat viziunile în cadrul celui mai important eveniment al modei internaţionale.

"Este vorba despre ultima rochie din colecţia SS2011, recent prezentată la Paris Fashion Week. Deşi e o rochie diafană, mi se pare că i se potriveşte foarte bine nonconformistei Lady Gaga. Îmi place mult total look-ul său plin de mister. Este o mare satisfacţie pentru mine şi o realizare extraordinară pentru brandul IngridVlasov, un nume prezent doar de un an pe piaţa internaţională", a declarat Ingrid Vlasov, citată de Click.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 29 Oct 2010, 00:12
    Ingrid Vlasov

    Felicitari Ingrid V! Urmaresc de f.mult timp creatiile ei si de fiecare data mi-au placut f.mult. Mihaela Radulescu stiu ca purta creatii Ingrid V. in emisiuni si o promova f.des. De pe atunci am remarcat rochiile de seara superbe marca I.V.. Succes in continuare!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod