Globurile de Aur - eleganta la ea acasa!

Da-i Cezarului ce-i al Cezarului!


Armani, Yves St. Laurent, Oscar de la Renta, acestia sunt numai o parte dintre designerii care au asigurat tinutele starurilor prezente pe covorul rosu. Asadar, Anne Hathaway a purtat o rochie albastra, din matase, creata de casa Armani. In plus, aceasta a fost accesorizata cu cristale Swarowski in partea superioara. "Cu un pigment deschis la culoare si cu o silueta de invidiat, Anne a aratat ca o printesa.", spun cei de la Thestyleinsider.com.

Pe langa cele doua Globuri de Aur primite pentru prestatiile actoricesti, Kate Winslet a mai primit un premiu si pentru felul in care s-a prezentat la acest eveniment.
Ea a ales o rochie neagra, creata de Yves St. Laurent.


Cathy Horyn de la "New York Times" considera ca actrita Evan Rachel Wood a fost cea mai bine imbracata vedeta de la Globuri. Wood a purtat cu gratie o rochie neagra, vintage, creata de Elie Saab.

Kyra Sedgwick
a afisat o rochie Oscar de la Renta, de un rosu adanc, asa cum spun cei de la Thinkfashion.com. Kate Beckinsale a fost definitia tinutei glamour in rochia alba propusa de J Mendel. Actrita si-a accesorizat tinuta cu bijuterii semnate de Fred Leighton.

Drew Barrymore a spus "Da" tinutei propuse de Casa Dior.
Aceasta a purtat o rochie feminina de un albastru inghetat, care s-a potrivit perfect cu coafura lejera inspirata din moda anilor '50. Galliano nu s-a dezmintit nici de aceasta data. Eva Mendez a purtat o creatie Christian Dior clasica, pe care a accesorizat-o cu un colier supradimensionat vintage cu diamante, semnat Van Cleef & Arpels.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diva pe 27 Ian 2009, 17:10
    moda

    draga eva,am nevoie de un sfatul tau..eu am balul sunt clasa a12a..sunt blonda ce rochie sa imi pun. va rog ajutati-ma .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod