Eleganta, inspirandu-te din stilul vedetelor

Tocmai ai primit o invitatie la petrecere, dar nu stii ce piese vestimentare sa alegi? Iti este teama ca vei cadea in penibil daca vei merge cu aceeasi rochie de la petrecerea trecuta?
Tocmai ai primit o invitatie la petrecere, dar nu stii ce piese vestimentare sa alegi? Iti este teama ca vei cadea in penibil daca vei merge cu aceeasi rochie de la petrecerea trecuta? Te-ai ingrasat, ai impresia ca nimic nu-ti mai vine cum trebuie, dar nu poti sa refuzi invitatia? Acestea sunt poate numai o parte din motivele pentru care invitatia la party pe care tocmai ai primit-o, ti-a transformat viata intr-un... cosmar.

Ca sa-ti fie mai usor m-am gandit sa-ti dau cateva exemple de tinute adoptate de vedete considerate fashion icon-uri. Asa cum spun de fiecare data, aceste tinute servesc ca si model. Fiecare dintre noi le putem reinterpreta in asa maniera incat sa ne vina bine sau sa ne permitem.

Jessica Biel este de-a dreptul stralucitoare in rochia stil sirena care ne aduce aminte, parca, de Hollywood-ul de alta data.
Piesa creata de  Ralph Lauren este confectionata din matase si accesorizata cu o bratara cu diamante Fred Leighton.

Sienna Miller merge mai degraba spre stilul latin, cu o rochie dintr-o dantela marina care, ma gandesc ca ar da foarte bine intr-un dans latino-american. Rochia, creata de  Emilio Pucci, a fost accesorizata perfect cu o pereche de sandale, legate in jurul gleznei cu o curea lata. Si la capitolul bijuterii actrita a stat foarte bine, alegandu-le pe cele create de Azagury-Partridge.

Jennifer Lopez merge in continuare pe mana lui Zuhair Murad, alegand o rochie... fantastica, gri, cu aplicatii manuale de cristale, din colectia haute-couture. Bijuteriile marca Cartier si accesoriile semnate de  Judith Leiber (poseta) si Sergio Rossi (pantofii cu bareta) au completat tinuta.

Nicole Richie nu se dezminte, mergand pe acelasi stil boho (vintage, cu influente din anii '60 - '70) cu care ne-am obisnuit.
O rochie de-a dreptul... sclipitoare, cu o lejeritate in partea de jos care ne duce cu gandul la trenele din anii respectivi. Nici Richie nu a uitat de accesorii, alegand un plic creat tot de Marc Jacobs ca si rochia, iar bijuteriile poarta semnatura lui Harry Winston.

Sarah Jessica Parker a ales pliseurile, un stil disco care i se potriveste foarte bine. Pe langa rochia spectaculoasa, unicitatea acestui outfit este dat de numarul impresionant de bratari pe care il poarta. Accesoriile sunt create de Fred Leighton, intr-un stil vintage atat de uzitat in zilele noastre.

Gwen Stefani adopta acelasi stil vintage care o sa devina curand o... "uniforma" pentru toata lumea, pentru ca se poarta din ce in ce mai mult.
Rochia din lame este inspirata din stilul anilor '30, iar la capitolul accesorii a ales bijuterii create de Lorraine Schwartz.

Jessica Alba a preferat tot o rochie inspirata de stilul anilor '30, cu un umar gol, dintr-un material maro metalizat. Designerul care a realizat aceasta rochie este Sophie Theallet, iar cel care i-a asigurat bijuteriile este linia Lavande. Plicul miniatura este creat de Ferragamo.

Eva Longoria Parker
a ales o rochie alba, spactaculoasa, Marchesa, cu aplicatii aurii pe toata partea din fata, dar si pe trena. Intreg tabloul a fost completat de bijuteriile cu diamante create de Harry Winston.

Asadar, iata cateva solutii pentru care poti opta daca vrei sa fii stralucitoare la petrecerea de care vorbeam la inceput. Te invit sa-ti dai cu parerea si sa-mi spui care este piesa care-ti place cel mai mult.


Nu rata galeria foto!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jordan pe 11 Mai 2010, 22:36
    VDT

    Mihaela, Sienna si Jude formeaza din nou un cuplu;) In alta ordine de idei ador tinuta lui Sarah, iar Jessica Biel arata ca naiba cu parul ala s rochia care sta sa cada de pe ea.

    0
    0

  • Mihaela pe 11 Mai 2010, 10:45
    Poze...

    Ops! Siena Miller si Jude Law... ei nu mai formeaza un cuplu de cativa ani... postati macar niste fotografii actuale!

    0
    0

  • elenush05 pe 11 Mai 2010, 09:02
    party!!

    pai depinde ce petrecere este ....daca este una tinereasca ,nu cred ca o domnisoara s-ar imbraca intr-o rochie gen cum o are J.LO,hai sa fim seriosi,se prefera rochitele mai scurte,nu pana in pamant.parerea mea :P

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod