Dezbatere Eva: Cu chiloţi sau fără? Cum e mai sănătos, cool sau confortabil?

Cu siguranţă te-ai întrebat cum ar fi să nu porţi chiloţi pe sub haine. Sau poate deja ai pus în practică... În orice caz, este o dezbatere "serioasă", mai ales printre cei care nu se ruşinează de astfel de subiecte.
Cu siguranţă te-ai întrebat cum ar fi să nu porţi chiloţi pe sub haine. Sau poate deja ai pus în practică... În orice caz, este o dezbatere "serioasă", mai ales printre cei care nu se ruşinează de astfel de subiecte.

De exemplu, americanii au găsit deja o expresie codificată pentru asta şi anume "going commando", inspirată din expresia mult mai veche "going regimental", care se refereră la stilul militar scoţian, care presupune purtarea kilt-ului fără chiloţi. Şi portughezii sunt frământaţi de această dilemă, denumind lipsa chiloţilor pe sub haine drept "stilul vânătoresc" ("andar à caçador").

Oricum s-ar numi, taberele sunt cu siguranţă împărţite. Iată care sunt argumentele pro şi contra:

Pro


Scapi de celulită

La asta nu te-ai fi gândit, nu? "Lenjeria intimă, în special cea cu bandă elastică, împidică circulaţia sanguină optimă şi drenajul limfatic, ceea ce în timp contribuie la acumularea toxinelor în partea inferioară a corpului şi la formarea sau accentuarea celulitei", declară medicul Lionel Bissoon, auotul bestsellerului "The Cellulite Cure".

Eşti mai sănătoasă


Lenjeria intimă sintetică, din păcate din ce în ce mai des folosită, contribuie la păstrarea unui mediu umed în zona genitală, propice pentru înmulţirea bacteriilor. O altă problemă serioasă este pusă de tanga, care prin croiala specifică facilitează transmiterea bacteriilor din zona anală către cea genitală, ceea ce declanşează apariţia unor infecţii.

Te simţi mai confortabil

Cu cât ai mai puţine haine pe tine, cu atât mai bine, cel puţin din punct de vedere al confortului personal.

Te simţi sexy

Numai ideea că nu ai chiloţi ar putea să-ţi aprindă imaginaţia şi să-ţi amintească de celebra scenă cu Sharon Stone din Basic instinct. Acum rămâne la libera ta alegere dacă împărtăşeşti secretul cuiva foarte apropiat sau îl păstrezi numai pentru tine ...

Contra


Scurgerile vaginale

Scurgerile vaginale zilnice sunt absolut normale şi deşi în catităţi mici (cu excepţia cazului în care ai unele probleme de sănătate) îţi pot pune ceva probleme de igienă dacă alegi să renunţi la chiloţi.

Iritaţiile

Pentru că este mult mai sensibilă decât pe restul corpului, pielea din zona genitală se poate irita mult mai uşor, mai ales dacă alegi să poţi pantaloni fără lenjerie intimă.

Momentele penibile

Fustă scurtă şi largă, plus vânt, plus lipsa lenjeriei intime, egal un moment penibil care te va urmări cu siguranţă pentru tot restul vieţii. Dacă nu-ţi plac senzaţiile tari şi nici nu-ţi doreşti să şochezi sau să fii în centrul atenţiei, nu este indicat să incerci această combinaţie.

Tu de care parte a baricadei eşti?

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • edy86 pe 5 Mai 2012, 02:37
    subiect

    Mie imi place cand prietena mea poarta rochii sau fuste scurte fara lenjerie

    4
    2

  • Andreea pe 6 Apr 2012, 22:09
    FvsB

    Eu nu inteleg de ce va tot certati pe aici , fiecare are langa el ce vrea , si cum sil obisnuieste asa il are( daca tu nu ii spui nimic ca e nespalat/nespalata n'ai decat sa sati in parfumul lui\ei), iar fetele care put sunt niste idioate curvistine , iar barbati niste putori betivi!

    0
    5

  • Ioana pe 20 Mar 2012, 00:57
    Luciane...esti total!

    Fetelor, are si el dreptate. Sunt fete si femei care chiar nu se spala si isi schimba lenjeria rar. Eu sunt femeie, nu ii tin lui partea, dar nu o data s-a intamplat sa ma aflu in preajma unor domnisoare care duhneau ingrozitor (a branza stricata, vorba lui), de mirosea si la 3 metri in urma lor...la scoala, in tramvai...sunt sigura ca si voi ati intalnit asemenea cazuri. Insa fetele au dreptate, Lucian, nu ne baga pe toate in aceeasi oala! Tu ai vorbit la modul general! Oare chiar toate fetele cu care ai avut tu de-a face sau in preajma carora te-ai aflat miroseau ingrozitor? hmmmm.... exista atat femei, cat si barbati care nu tin cont de niste reguli elementare de igiena! Si ca sa raspund intrebarii puse la sfarsitul articolului, eu prefer lenjeria din bumbac - chiloti normali sau boxeri - plus protej-slip cand simt ca e necesar. Chiar imi place lenjeria de tip tanga, dar nu mai pot sa o suport, mi se pare incomoda! Si ma gandesc: oare cum ar fi sa ai pantanloni stramti pe tine, fara a purta chiloti pe dedesubt? Nu cred ca ar fi prea confortabil.

    9
    1

  • oana pe 19 Mar 2012, 22:51
    ptr lucian

    àmi pare f.rau,ca sa dus naibi respetul barbatilo fata de femei. Sau poate nu a fost nici odata,. Nu stiu ce fete si femei ai cunoscut,dar la cum vb ai un anturaj prost. Sunt femei f curate si àngrijite dar nu le-ai vz. Eu àti propun sa fii mai politicos si vei cunoaste femei super.

    4
    3

  • Anya pe 19 Mar 2012, 21:28
    Cu!

    Chilotii normali din bumbac, deci nu tanga(pentru ca este ca si cum nu i-ai avea, ba chiar mai rau) sunt cei mai sanatosi.Pana si in secolele trecute existau chiloti chiar daca atunci insemnau o pereche de pantaloni trei sferturi, de obicei din panza alba.De altfel, este foarte vulgar sa umbli fara chiloti !

    6
    3

  • Y-anna pe 19 Mar 2012, 18:11
    luciane esty pus la zid:))

    Barbatii put mai mult decat femeile... uni nici nu trag capacul de la WC sa se pise.. si-o scutara pe ea (capac) iar parul de subrat e teroare,,, hai eu mai accept unul cu par pe picioare pe piept... dar dk are si subrat e clara treaba ca nu are grija de el..iar parul de acolo de jos..hmmm e decizia lui dk se epileaza sau nu,,ca doar nu umbla cu "la familia" la vedere..dar sa fie igiena

    6
    3

  • clau pe 19 Mar 2012, 16:32
    despre

    Care tine la sanatatea sa si isi doreste intradevar in a fi o persoana curata are grija de ea/el. Tine de mentalitatea fiecaruia cum ii place sa se expuna. :D

    7
    4

  • Nicoleta pe 19 Mar 2012, 10:28
    lucian

    mai intai uita-te la barbati si apoi sa vb de femei!mai ales de barbatii din romania care nu se epileaza la subrat si duhnesc!si nici nu se spala numai o data pe saptamana chiar dak ei fac efort si transpira.nu vezi ca multi dintre voi aveti parul valvoi pe picioare,pe piept,la subrat si nici in zona intima nu va epilati,si cum zice andreea macar noi ne stergem dupa ce urinam dar voi nici macar atat nu faceti,dar cu toate astea va dati mai destepti si mai tari ca noi.degeaba esti tare daca tu mirosi de se ofilesc florile cand treci pe strada

    19
    2

  • ANDREEA pe 19 Mar 2012, 09:28
    PT LUCIAN

    si tu te speli pe penis de fiecare data cand urinezi ? majoritatea nici macar nu va stergeti si se mai scurge ulterior urina pe chiloti. asa ca te rog eu, daca ai avut parte de astfel de femei nespalate, nu ne include pe toate in aceeasi oala. mai ales ca dintre o femeie si un barbat, aproape intotdeauna femeia o sa fie mai ingrijita.

    35
    4

  • ramona pe 19 Mar 2012, 09:11
    bravo luciane

    f bine frate zile la romance sa se spele , am o cun care isi schimba chilotul o data la 2 zile si nici nu se spala , spalativa fetelor !!!!!!!!!!!

    13
    13

  • lucian pe 19 Mar 2012, 01:49
    intai apa+ sapun

    cu chiloti sau fara, curate sa fiti , ca va miroase fofeaza la unele de-mi vine sa plec din tara asta. Peste tot in transportul in comun, la sala de fitnnes, te trazneste un miros de branza stricata, si de peste descompus amestecat cu parfum de te doare ficatul, in nicio tara civilizata nu miros femeile in halul asta, asta ar mai trebui sa iasa si fara chiloti sa ne ucida de putoare. Normal ar fi de cate ori va faceti nevoile sa va si spalati ca hartia igienica nu inlocuieste apa si sapunul, raman urme de urina si fecale, sau daca nu aveti timp folositi niste servetele umede ca nu dsuntem obligati sa va inhalam duhoarea.

    9
    26

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod