Cristalele Swarovski, acum in voga si in Romania

Daca iti place sa epatezi, daca vrei ca cei din jurul tau sa iti acorde toata atentia, sa te bucuri de complimente si sa stralucesti la propriu, este la moda sa te "cristalizezi". Cu un telefon...
Daca iti place sa epatezi, daca vrei ca cei din jurul tau sa iti acorde toata atentia, sa te bucuri de complimente si sa stralucesti la propriu, este la moda sa te "cristalizezi". Cu un telefon incrustat in cristale Swarovski, un tatuaj facut din nestemate sau o "rochie bijuterie" in adevaratul sens al cuvantului vei iesi cu siguranta din anonimat.

Vorbim despre lux, rafinament si bani multi in perioada de criza, dar a aparut si in Romania o firma care se ocupa de personalizari in materie de cristale Swarovski.
Dupa o experienta de ani buni, acumulata peste hotare, un tanar afacerist s-a gandit sa aduca si la noi conceptul de "cristalizare".

De la Hollywood la Bucuresti  


Vedetele de la Hollywood sunt deja familiarizate cu acest trend si cu greu mai gasim una careia sa ii lipseasca un cristal Swarovski din casa. De teama ca gadgetul preferat sau chiar rochia pregatita pentru covorul rosu sa nu isi gaseasca pereche in randul concurentei, vedetele, dar si oamenii mai putin cunoscuti, aleg personalizarea cu cristale.


Trendul a ajuns incet, dar cu pasi siguri si pe meleagurile noastre. Odata ce s-a auzit de acest concept nou, cererile nu au ezitat sa apara. Prima comanda a constat intr-o inimioara aplicata pe un telefon mobil, au urmat apoi telefoane cristalizate integral, ceasuri, ochelari de soare, diverse gadgeturi, haine si chiar tatuaje temporare. Un DJ respectabil isi doreste casti potrivite cluburilor, o vedeta viseaza la un microfon, iar un impatimit al tuningurilor auto, la o masina incrustata cu Swarovski.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudia pe 17 Ian 2010, 17:02
    Bijuterii Swarovski Superbe

    Am gasit acum cateva zile un site foarte tare! Preturi ok, mai ales la cele simple care imi plac mie. Adica un pandant simplu la 80 de ron pun aici un link, nu stiu daca este permis dar altfel poza nu stiu cum sa pun : http://www.zigos.ro/Pandant-Dots-Black-CRYSTALLIZED-Swarovski-Elements.html nu imi pare scump mai ales ca este ceva ce nu prea am mai vazut pe la noi! Au si piese scumpe de te doare capul 400 de ron! Una peste alta o aparitie interesanta. Usor,usor vom mai renunta si noi la marfa ieftina si de proasta calitate si vom cumpara mai putine dar de calitate.

    0
    0

  • bogdan pe 4 Dec 2009, 00:19
    website

    a mai aparut o companie care lucreaza cu adevarat incredibil si la preturi imbatabile ! www.crystalglamour.ro

    0
    0

  • Andreea pe 12 Oct 2009, 16:06
    G L A M O U R

    mama, mama....numai idei!!! bai, sunt tari pe bune, mai ales daca iti si permiti, de ce nu??? dar deja a inceput sa mi se cam i-a de faza asta cu aceste cristale Swarovski...peste tot auzi ca au cristale pe telefoane, pe toale, pe dinti, pe ....bip...ma rog....o sa ajungem sa si mancam...poate niste somon fume si trufe gratinate cu sos de gorgonzola si condimentat cu niste cristale Swarovski.... o sa fie cam dificil la eliminare, dar se pot recicla nu asta ar fi problema!!! :)):)):)):))

    0
    0

  • office pe 1 Oct 2009, 16:55
    website

    il gasiti la www.crystalproject.ro

    0
    0

  • Tripludubluve pe 1 Oct 2009, 16:44
    Foarte tare

    Foarte misto ideea. Chiar am vazut cand am vizitat LA-ul ca se vindeau gadget-uri deja "cristalizate". Cum putem sa il contactam pe acest domn?

    1
    0

  • nicoleta pe 30 Sep 2009, 09:05
    fasoane...apanajul snobilor

    prefer o toamna fara kg. in plus...ce zici??????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod