Cele mai stilate vedete de la People's Choice Awards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazda evenimentului, Queen Latifah (foto stanga), a ales sa poarte o rochie mov, creata de Georges Chakra. Actrita nu a avut nevoie de accesorii, pentru ca rochia pe care a purtat-o a avut in partea de sus un colier aplicat direct pe ea. Cu siguranta nu exista ceva care sa o poata face pe artista sa straluceasca mai mult. In momentul in care a primit premiul pentru "Cel mai bun film independent" - pelicula "Secret Life of Bees", Latifah a ales sa poarte o rochie de culoarea smaraldului, cu un umar dezgolit, creata de Gustavo Cadile.

Gazda show-ului "Dansez pentru tine", Samantha Harris (foto dreapta), a purtat o rochie alba, fara un umar, creata de David Meister. Vedeta si-a accesorizat vestimentatia cu o pereche de sandale argintii.

Una dintre cele mai asteptate prezente ale serii a fost actrita Christina Applegate (foto stanga).

Dupa o perioada destul de grea in viata ei, in care a trecut printr-o operatie la sani, actrita a castigat premiul pentru "Cea mai apreciata vedeta feminina".

Ea a purtat o rochie neagra de sifon creata de Jenny Packham.

Ceea ce scoate din anonimat aceasta rochie sunt aplicatiile de dantela argintie.



Foto: justjared.buzznet.com, redcarpet-fashionawards.com, film.com

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ophelia pe 17 Ian 2009, 19:57
    vedete ''stilate''

    nu stiu cine face aceasta clasificare cu vedetele bine imbracate... nu se pricep absolut de loc, e o aberatie tot ce se scrie... de ex. marisa tomei - trebuia sa-si acopere picioarele incredibil de urate, in plus are si umerii goi, iar rochia nu iese in evidenta prin frumusete - queen latifah - oribila, este prea grasa, prea urata pentru a purta acea rochie... - si exemplele ar putea continua...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod