Cele mai stilate vedete de la People's Choice Awards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rochia de un rosu indraznet aleasa de Marisa Tomei (foto stanga) iti taie, pur si simplu, respiratia, spuneau cei de la redcarpet-fashionawards.com. Accesoriile din aur au completat perfect tinuta creata de Donna Karan, special pentru Tomei. Din punctul meu de vedere, cred ca tot farmecul acestei piese vestimentare sta in croiala asimetrica.

Kate Hudson
(foto dreapta) este o persoana plina de energie, asa ca nu a fost o surpriza pentru nimeni rochia pe care a ales-o pentru gala de premiere. O rochie cu o croiala asimetrica, pe care este imprimat un palmier, se potriveste perfect personalitatii sale vibrante. Piesa vestimentara face parte din colectia pentru primavara - vara 2009 a casei Gucci. Actrita si-a completat tinuta cu o pereche de platforme create de Giuseppe Zanotti, iar bijuteriile i-au fost asigurate de Jack Vartanian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teri Hatcher (foto stanga) este o actrita despre care nu se pot spune prea multe, nici de bine si nici de rau, atunci cand vine vorba despre vestimentatie. La People's Choice Awards a ales sa poarte o rochie vintage, neagra, din satin, creata de casa Givenchy. Actrita a facut o alegere fara cusur.

O alta actrita care s-a facut remarcata la People's Choice Awards este Dakota Fanning (foto dreapta). Specialistii afirma ca rochia albastra pe care a purtat-o a fost cea mai buna alegere pe care ar fi putut-o face vreodata. Aceasta s-a potrivit perfect evenimentului, dar si varstei pe care o are actrita. Croiala cu un umar lasat liber ii confera un aer de maturitate, care a fost completat de un machiaj aerisit, natural, adolescentin chiar. Piesa vestimentara este creata de BCBG.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ophelia pe 17 Ian 2009, 19:57
    vedete ''stilate''

    nu stiu cine face aceasta clasificare cu vedetele bine imbracate... nu se pricep absolut de loc, e o aberatie tot ce se scrie... de ex. marisa tomei - trebuia sa-si acopere picioarele incredibil de urate, in plus are si umerii goi, iar rochia nu iese in evidenta prin frumusete - queen latifah - oribila, este prea grasa, prea urata pentru a purta acea rochie... - si exemplele ar putea continua...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod