Ce trebuie sa stii cand incepe sezonul de reduceri?

Alege persoana care o sa te insoteasca la shopping


Daca ai decis ca nu este cazul sa mergi singura la cumparaturi, alege pe cineva din anturajul tau care este sincer cu tine, cineva care o sa-ti spuna adevarul, fara sa te menajeze. Este foarte important sa-ti alegi produsele care ti se potrivesc. Sfatul specialistului este sa nu mergi la cumparaturi cu mama ta pentru ca ea nu poate sa fie obiectiva. Pentru ea, esti frumoasa oricum.

Nici iubitul sau sotul nu ar fi o alegere inspirata. De obicei, barbatii nu suporta genul acesta de "excursii" si incearca intotdeauna sa le scurteze, in loc sa te ajute sa-ti alegi outfit-ul perfect.


Verifica agenda


Soldurile pot fi ocazii foarte bune pentru cadouri. Daca ai sarbatoriti in familie sau printre prieteni in perioada urmatoare, include si cadourile lor pe lista ta de cumparaturi. Poti gasi lucruri deosebite, care sa li se potriveasca, la preturi rezonabile.

Intra in baza de date a magazinelor


Daca ai un brand favorit, cu aceasta ocazie ii poti ruga sa te adauge in baza lor de date. Existand aceasta legatura, de fiecare data cand apare o noua colectie, o oferta pentru clientii fideli sau oricare alt lucru care te-ar putea interesa, ei iti vor trimite o notificare.

Cunoaste-ti drepturile si politica firmei


Inainte sa cumperi ceva dintr-un magazin, asigura-te ca stii exact care este politica acestuia in perioada de reduceri. Fiecare brand poate avea propria politica in acest sens, iar tu trebuie sa fii informata, ca sa nu ai surprize neplacute la casa.

Distreaza-te!


Si, poate ca cel mai important lucru in aceasta "calatorie", este sa te distrezi. Ziua pe care o alegi se poate transforma in cea mai frumoasa zi din ultima vreme daca stii cum sa o faci sa fie asa.
Aminteste-ti ce zicea Carrie Bradshaw in serialul "Totul despre sex": "Imi plac banii acolo unde pot sa-i vad - in dressing-ul meu!".
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cd pe 22 Ian 2010, 23:16
    startul la solduri

    Cu bucurie va anunţ ca in limba română au aparut diacriticile, drept pt care vă rog sa scrieţi de acum: "din 15 s-a dat startul la şolduri". Multumesc

    0
    1

  • miliesviorica pe 21 Ian 2010, 10:50
    parere

    Sunt impresionata de sfaturile date in acest articol si mi au placut f mult .Sunt sfaturi practice si binevenite,dar noi inca nu suntem educati,mai ales unii tineri care se cred f inteligenti si stiu multe.....parerea mea e ca din orice trebuie sa inveti cate ceva....si din acest articol se invata,cine vrea si e putin educat.Multumesc pt sfaturi,o sa mi amintesc cateva din ele.....

    0
    0

  • anonim pe 20 Ian 2010, 18:51
    inca nu ati invatat sa va asumati critica

    Mi-ati sters si cel de-al doilea comentariu. Am totusi o nelamurire, ati lasat comentariul in care anca isi exprima o repulsie totala fata de articol, dar ati sters comentariile mele. Ce sa inteleg? Ca nu stiti sa va asumati o critica, fie ea constructiva? In acest mod unde credeti ca ajungeti? Am tot dreptul sa imi exprim punctul de vedere. Sa stiti ca era mult mai bine venit un comentariu din partea persoanei care a scris acest articol in care recunostea ca a gresit si ca isi asuma acel lucru, dar ca pe viitor textele vor fi corectate inainte de publicare. Este bine stiut ca tinerii nu prea mai citesc carti, macar textele din reviste sa fie conforme cu limba romana, este ultima lor sansa de a invata ca imd,aks,brb nu sunt cuvinte.

    0
    0

  • anca pe 16 Ian 2010, 13:22
    ..

    Ce idiotenie de articol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • claris pe 16 Ian 2010, 12:20
    si ce?

    si ce daca nu se mai poarta la anul? cine arata bine, arata bine oricum si in orice!!!

    0
    0

  • ina pe 16 Ian 2010, 11:54
    vai!!!!!

    Ce ma fac daca nu se mai poarta si la anul??? ;-)))))))))))))))

    0
    0

  • teodoruTa22 pe 15 Ian 2010, 19:52
    aha...

    noroc cu voi ca altfel nu stiam cum sa merg la shopping

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod