Ce tinute iti recomanda creatorii pentru sarbatori?

Pentru ca stiu cat este de important pentru tine sa fii bine imbracata, mai ales in noaptea de Revelion, m-am gandit sa vorbesc cu doi creatori de moda care stiu exact cum sta treaba in acest domeniu.

Pentru ca stiu cat este de important pentru tine sa fii bine imbracata, mai ales in noaptea de Revelion, m-am gandit sa vorbesc cu doi creatori de moda care stiu exact cum sta treaba in acest domeniu.

Indiferent de silueta pe care o ai, ei iti vor recomanda in cele ce urmeaza, tipul de vestimentatie pe care sa-l adopti. In plus, vei primi si o recomandare punctuala care te va ajuta sa te decizi. Insa, toate la timpul lor.

Atunci cand este intrebat care este trend-ul pe care trebuie sa-l respecte o femeie pentru a fi la moda, Catalin Botezatu spune simplu: "O femeie trebuie sa se imbrace cu ce ii sta bine". De la aceasta premiza am plecat atunci cand am gandit acest material. Slaba sau plinuta, inalta sau scunda, fiecare dintre noi trebuie sa ne alegem hainele care ni se potrivesc.

Eugenia Enciu, spre exemplu, promoveaza tinutele cu volume controlate si croieli care fac din orice silueta o aparitie stylish si accentueaza formele corpului intr-o maniera naturala.

Inalta si picioare lungi


"Daca esti inalta si ai picioare lungi te numeri printre norocoase si nu ar trebui sa existe restrictii in alegerea unei tinute, mai ales cand vine vorba de o tinuta pentru seara. Cu siguranta orice ai alege iti va veni bine, insa daca vrei sa fii de senzatie alege un sarafan fara maneci din shantung de matase si asorteaza-l cu o pereche de stretchi negri si o pereche de manusi negre din piele. De asemenea, poti alege sa porti o rochie de lungime medie sau scurta cu decolteu pe spate si cu volume usoare", spune creatoarea de moda

Ai forme apetisante


"Daca nu esti tocmai slaba si te lauzi cu ceva forme mai apetisante, ar trebui sa-ti pui in valoare liniile corpului si sa pui accent pe bust, talie sau coapse. Poti alege o rochie din dantela si shantung de matase pe care o poti asorta cu o pereche de sandale sau o pereche de manusi din piele, shantung sau dantela sau o fusta creion cu bordaj din piele si o bluza din voal de matase.", iti recomanda Eugenia Enciu.

Natura nu a fost darnica cu tine la capitolul inaltime?


"Pentru femeile nu foarte inalte cele mai recomandate sunt rochiile cu croiuri simple, stil Audrey Hepburn, cu taieturi sub bust si lungimi medii. De asemenea, poti alege rochiile care accentueaza talia si te fac sa pari mai subtire si mai inalta. Ceea ce va face din tinuta ta un outfit potrivit siluetei tale vor fi pantofii cu tocuri cat mai inalte sau platforma. Incearca sa nu porti pantofi sau sandale care se inchid pe glezna, ci modele tip escarpen. Pentru o tinuta de efect alege un pantof intr-o nuanta diferita de cea a rochie", completeaza designerul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod