Ce accesorii sunt in voga de sarbatori?

Daca la capitolul vestimentatie lucrurile ti-au fost clarificate de creatori de moda importanti, a venit timpul sa ne gandim si la accesorii.

Daca la capitolul vestimentatie lucrurile ti-au fost clarificate de creatori de moda importanti, a venit timpul sa ne gandim si la accesorii.

Amandoua stim cat sunt ele de importante in imaginea unei femei. Un sfat pe care pot sa ti-l dau eu este sa ai grija sa nu amesteci materialele. Nu da bine sa porti si aur si argint si perle si margele.

Cei de la Debenhams propun texturi si suprapuneri delicate, iar ca si culori mizeaza pe negru, dar folosesc si accente de bleumarin sau pruna. La capitolul materiale iti este recomandata pielea sau imitatia de piele tesuta pana, lac ornamentat si volane din piele moale.

 

"Linia de accesorii din acest sezon are accente evidente de vintage si de materiale semipretioase. Must-have sunt gentile din piele de reptila si curelele subtiri purtate peste un cardigan sau un pulover si pantofi stil Mary Jane cu toc gros. Se poarta brose smaltuite, coliere in straturi si bratari. Esarfele cu imprimeu sau etolele de blana luxoasa completeaza imaginea. In ansamblu, infatisarea pe care o realizam este delicata si ultra feminina.", declara Ionut Vardianu, Brand  Manager Debenhams.

Aceasta imagine este inspirata din stilul "fetelor rele" ca Alexa Cheung sau Amy Winehouse.
In plus, alege o esarfa intr-o culoare tare, o esarfa statement in dungi cu paiete si niste manusi din dantela pentru a obtine o imagine jucausa.

La capitolul incaltaminte poti apela la o pereche de botine funky din lac sau niste pantofi din satin potriviti pentru o petrecere, intr-o culoare contrastanta, foarte importanti pentru atitudine.

De asemenea, mai poti alege o pereche sexy de crocodil la care poti asorta manusi si o geanta de lac tesuta pentru un look sofisticat.

Cei de la La Redoute iti propun o serie de coliere speciale pentru noaptea dintre ani. Fie ca-l alegi pe cel care este format dintr-o margea mare argintie pe un snur imitatie de velur, fie ca ai pus ochii pe cel cu pandativ metalic pe un snur din bumbac ceruit, imaginea ta va fi completa.

Nu uita ca daca alegi sa-ti petreci cea mai lunga noapte din an la un concert in aer liber sau daca vrei sa stai mult timp pe afara pentru a privi focurile de artificii, trebuie sa te gandesti la o caciula sau la un fular. Poti alege un set tricotat care cu siguranta te va scoate din orice situatie neprevazuta.

Un accesoriu extraordinar de important pentru o femeie este poseta. Norocul tau este ca trend-ul de anul acesta iti pune la dispozitie mai multe modele. Una ar fi o geanta de mana din satin care se inchide cu o catarama ovala argintie. Alta poate fi una cu pliseuri si clapa cu nasture mare care poate fi purtata fie pe umar, fie sub brat.
Pielea este tot piele. Daca vrei sa mergi dupa modelul mamelor noastre care se uita mai intai la material si mai apoi la model, alege o poseta din piele care se  inchidere cu calpa si capsa.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod