Bine si prost imbracate la Globurile de Aur

Cei mai talentati, cei mai buni, cei mai inspirati, cei mai cei actori, regizori, tehnicieni, make-up artisti, fashion designeri s-au intalnit, noaptea trecuta, in cursa pentru castigarea Globului de Aur.

Cei mai talentati, cei mai buni, cei mai inspirati, cei mai cei actori, regizori, tehnicieni, make-up artisti, fashion designeri s-au intalnit, noaptea trecuta, in cursa pentru castigarea Globului de Aur. Multa stralucire, rafinament, dar si alegeri neinspirate, toate la un loc au "creionat" unul dintre cele mai importante evenimente din cinematografia internationala.

Bine sau prost imbracate, actritele cu state vechi in industria mondiala a cinematografiei, s-au batut in tinute create special de creatorii importanti din toata lumea. De obicei, dupa fiecare eveniment de o asemenea anvergura, parerile sunt impartite, fiecare avand propria optiune atunci cand trebuie sa o desemneze pe cea mai bine imbrata actrita.

Anul acesta a fost simplu...

Toti criticii si personalitatile prezent la cea de-a 67 editie a Globurilor de Aur, care s-a tinut in Los Angeles, au spus raspicat ca cea mai inspirata aparitie a fost cea a actritei Penelope Cruz. In ciuda faptului ca nu a reusit sa-si adjudece premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, categorie la care a fost nominalizata, actrita a punctat la capitolul eleganta si rafinament. Tinuta aleasa a fost creata de Giorgio Armani - o rochie neagra care face parte din colectia Giorgio Armani Prive din anul 2005.

O alta aparitie stralucitoare si...
surprinzatoare in acelasi timp a fost cea a lui Heidi Klum. Sosita la bratul sotului ei, Seal, proaspata mamica a revenit la silueta care a consacrat-o si pe care a pus-o in evidenta cu ajutorul unei rochii create de Roberto Cavalli.

A plecat acasa cu un Glob de Aur pentru rolul din mini-seria tv "Greys Gardens", dar si cu aprecierea criticilor de moda. Este vorba despre Drew Barrymore  care a purtat cea mai provocatoarea rochie a serii, incadrandu-se astfel in categoria celor mai de efect tinute de duminica seara. Piesa vestimentara, o creatie nude a casei de moda Versace, a fost accesorizata cu o multime de cristale Swarovski.

O tinuta sofisticata si riscanta in acelasi timp i-a apartinut Juliei Roberts.
O rochie neagra, simpla, opera casei Yves Saint Laurent, accesorizata cu un colier care a valorat nici mai mult, nici mai putin de... un milion de dolari. O astfel de combinatie poate trece foarte usor granita catre prost gust, insa Roberts a jonglat extrem de bine cu... materia prima, rezultand astfel o tinuta de top.

Jennifer Aniston, fosta doamna Pitt si daca este sa ne luam dupa zvonuri, posibila viitoare doamna Pitt, a stralucit. Poate ca vestile primite in ultima vreme despre fostul sot au ajutat-o, dar, mai mult decat atat, picatura care a umplut paharul a fost rochia Valentino Couture.
O aparitie sexy alcatuita din rochia mai sus amintita, dar si de accesoriile atent alese: bijuterii Bvlgari si sandale Jimmy Choo.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vicvic pe 19 Ian 2010, 17:08
    Iar cat o priveste pe Kate Winslet,

    Chiar asa si este -- a purtat o rochie foarte asemanatoare cu cea de anul trecut de la Oscar, chiar mi-aduc aminte.

    0
    0

  • vicvic pe 19 Ian 2010, 17:07
    Cher?

    Nici nu ma mira ca a intrat in topul vedetelor prost imbracate. Nu e nici pe departe prima oara cand comite gafe vestimentare la asemenea evenimente.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod