9 tendinţe în fashion propuse de Fergie

Solista trupei Black Eyed Peas este recunoscută pentru talentul pe care îl are de a jongla de la un stil la altul atunci când vine vorba de fashion.

Solista trupei Black Eyed Peas este recunoscută pentru talentul pe care îl are de a jongla de la un stil la altul atunci când vine vorba de fashion. Fiecare ieşire a divei pe covorul roşu este o revelaţie pentru cei din jur şi nu există foarte multe momente în care Fergie să fi fost prinsă pe picior greşit.

În continuare, îţi prezentăm 9 dintre cele mai reuşite ieşiri la rampă ale artistei.

 



La nominalizările pentru premiile Grammy de anul trecut, solista trupei Black Eyed Peas a purtat o rochie semnată de The Blonds. După această apariţie, Fergie a fost votată drept cea mai bine îmbrăcată vedetă prezentă la eveniment.



La gala American Music Awards, Fergie a fost strălucitoare într-o creaţie Armani.



Rochia înflorată de la Dolce & Gabbana aleasă de Fergie la una dintre cele mai importante gale de binefacere din Los Angeles, i-a făcut pe cei prezenţi să învârtă capul după ea.



... pe terenul de fotbal în timpul festivităţii de deschidere a cupei mondiale de fotbal, Fergie a impresionat audienţa cu rochia albastră leopard, creaţie Blugirl.



O prezenţă elegantă şi rafinată la premiera filmului "When in Rome", Fergie a ales să poarte o creaţie Michael Kors.



... sexy şi provocatoare la premiera peliculei "Nine", ]ntr-o creaţie marca Camilla şi Marc Jacobs.




Silueta ei de invidiat a fost pusă perfect în valoare de rochia de un albastru electric purtată la gala premiilor Grammy 2010. Rochia a fost creată de Emilio Pucci.




Sofisticată, romantică şi în acelaşi timp impunătoare, la premiera peliculei "Nine", de la New York. Pentru acest eveniment, Fergie a ales o rochie cu un singur umăr, marca Marchesa, care poate fi foarte uşor confundată cu o rochie de mireasă.



O prezentă glamuroasă la un eveniment organizat de Avon în Los Angeles, de această dată într-o rochie marca Valentino.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod