10 trucuri ca să-ţi alegi o pereche de blugi care să-ţi vină perfect

Blugii skinny sunt alegerea perfectă pentru femeile cu o siluetă clepsidră și pentru fotomodelele fără forme. Restul se chinuie însă mult mai mult să găsească o pereche de blugi care să le pună în valoare atuurile și să le estompeze defectele. Iată 10 trucuri ca să-ți alegi o pereche de blugi care să-ți vină perfect.
Blugii skinny sunt alegerea perfectă pentru femeile cu o siluetă clepsidră și pentru fotomodelele fără forme. Restul se chinuie însă mult mai mult să găsească o pereche de blugi care să le pună în valoare atuurile și să le estompeze defectele. Iată 10 trucuri ca să-ți alegi o pereche de blugi care să-ți vină perfect.

Evită blugii prea strâmți

Denimul este un material care se întinde ușor, dar asta nu însemnă că o măsură prea mică îți va deveni bună după o vreme. Blugii pot fi ușor strâmți la nivelul coapselor și fundului atunci când îi probezi, dar este foarte important să fie confortabili la nivelul taliei.

Alege cu grijă blugii prespălați

Pentru a ascunde kilogramele în plus, blugii închiși la culoare sunt cea mai bună soluție, însă și cei prespălați oferă avantaje atunci când sunt aleși corect.
Petele mai deschise la culoare evidențiază zonele de dedesubt. De exemplu, petele spălăcite de-a lungul coapselor vor avea un efect de alungire, căutat de unele femei.

Acordă atenție buzunarelor de la spate

Buzunarele de la spate sunt poate cel mai important detaliu al blugilor. Dacă sunt poziționate incorect, îți vor face fundul să pară mult mai mare, niciodată în sens bun. În mod ideal, buzunarele de la spate sunt apropiate și centrate pe partea mai bombată a fundului. Nu se recomandă ca mărimea lor să depășească jumătate din fese.

Nu uita de lungimea ideală

Poți oricând alege o pereche de blugi prea lungi, pe care îi poți apoi scurta la o croitorească, dar nu cumpăra niciodată blugi prea scurți.
În mod ideal, mergi la cumpărături cu aceeași lungime de tocuri pe care o vei folosi când porți blugii.

Optează pentru denimul stretch

Când confortul este foarte important, alege denimul stretch, care poate ascunde mai bine unele defecte. Ai însă grijă ca procentul de elastan să nu depășească 2% și spală-i cu mai multă atenție, urmând exact instrucțiunile de pe etichetă.

Pentru silueta măr, alege blugi evazați

Silueta în formă de măr este rareori potrivită pentru blugi skinny. Excepția este combinația acestei croieli cu o bluză de tip tunică. De cele mai multe ori, cei evazați sau cu croială clasică, boot cut, sunt cei mai potriviți.

Pentru silueta pară, niciodată talie înaltă

Silueta în formă de pară, pe care kilogramele se depun în primul rând pe coapse, nu este compatibilă cu blugii cu talie înaltă, dar nici cu cei skinny sau drepți.
Alegerea cea mai bună este o pereche de blugi cu talie mai joasă și buzunare late.

Pentru un fund mare, cât mai puține detalii pe spate

Când fundul mare este o problemă sau bazinul este foarte lat, buzunarele din spate devin foarte importante. Se recomandă alegerea unei perechi de blugi evazati sau cu talie joasă cu buzunare cât mai apropiate, cusute cu linii verticale.

Pentru abdomen proeminent, blugii cu talie medie

Dacă burtica este zona pe care vrei să o ascunzi, blugii cu talie joasă sunt interziși, la fel și cei cu talie elastică. Cea mai bună alegere sunt cei cu talie medie, cu buzunare ascunse.

Pentru picioare scurte, blugi cât mai lungi

Când lungirea picioarelor este o prioritate, blugii perfecți sunt cei strâmți pe pulpă, ușor evazați.
Lungimea este foarte importantă, iar blugii trebuie să se termine pe toc sau în cel mai rău caz la călcâi, niciodată la gleznă. (Foto: iStockphoto)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod