Triumful fetei bolnave de vitiligo care a devenit fotomodel

Winnie Harlow are boala lui Michael Jackson de la vârsta de patru ani. În trecut i s-a spus că seamănă cu o vacă, dar acum aspectul ei este foarte apreciat în lumea modei.

Cu doar câţiva ani în urmă, ar fi fost de neconceput ca Winnie să defileze pe podium. La vârsta de patru ani, Winnier Harlow, al cărei nume real este Chantelle Brown-Young, era diagnosticată cu vitiligo, iar viaţa ei se schimba pentru totdeauna.

La început a suferit enorm. Devenise ţinta tuturor răutăţilor copiilor din şcoală şi simţea că privirile oamenilor o striveau. I-au zis că arată ca o vacă, din cauza petelor albe care i-au apărut pe corp şi pe chip. Avea aceeaşi boală ca Michael Jackson, dar pentru că nu era o vedetă, ci doar un copil, alţii îi spuneau în derâdere "zebră" - vorbe otrăvite pentru o fată bolnavă, care n-avea nicio vină pentru că arăta aşa.

Dacă ar fi avut parte de un miracol, s-ar fi lepădat de pielea sa plină de pete roz şi ar fi îmbrăcat o piele catifelată, aşa cum au modelele celebre în reclamele ademenitoare. Peste ani, o minune avea să se petreacă, dar într-un mod mai frumos. Pielea ei pătată a ajutat-o să-şi împlinească un vis.

După ce a învăţat să îndure şi să ierte, s-a obişnuit cu ea aşa cum era. A făcut pace cu ea însăşi, a înţeles că nu-i cu nimic mai prejos decât "oamenii normali" şi că prejudecăţile nu o pot împiedica să-şi trăiască viaţa aşa cum doreşte ea.

Nimic nu o poate înfrânge cât timp poate visa şi cât timp se simte împlinită. Şi-a ridicat un soi de scut protector şi şi-a văzut de drumul ei. Pe măsură ce a crescut, a simţit că ceea ce îşi doreşte cel mai mult este să devină model. Tocmai ea, atât de diferită, cu cele mai mici şanse în bagaj, a simţit impulsul să bată la o uşa "perfecţiunii", acolo unde nu intră oricine.

După apariţia în show-ul "America's Next Top Model" şi un contract oferit de brandul Diesel, se pare că 2015 este anul consacrării pentru Winnie Harlow, observă ziarul britanic Daily Mail.
A participat la o prezentare de modă la Londra şi a apărut într-o campanie pentru SHOWStudio. Recent, tânăra canadiană în vârstă de 19 ani a fost protagonista unei şedinţe foto spectaculoase la Viena.

Winnie este un model tot mai apreciat şi are deja o traiectorie ascendentă în lumea modei, în mod cert nu avem de-a face cu o apariţie meteorică. Celebritatea sa a cunoscut un nou punct maxim odată cu apariţia în videoclipul piesei "Guts Over Fear", înregistrată în duet de Sia şi Eminem.

Aşadar, ea este fata cu petele acelea care ies în evidenţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lolita pe 23 Mar 2015, 22:30
    anomalii

    Societate bolnava si perversa!...Toate ratatele,umflatele,siliconatele si oligofrenii defileaza peste tot,la loc de cinste.De ce sa acceptam ORICE?..Pentru ce?...E dreptul fiecaruia sa gandeasca diferit,sa ne placa frumosul,nu sa privim si sa ni se faca scarba.A fi diferit nu inseamna rusine,ci a ne purta decent,cu bun simt.Si a nu fi si deveni ridicol.

    1
    1

  • Ecaterina pe 23 Mar 2015, 21:21
    normalitate

    Da, intr-adevar, aceasta fata frumoasa se bucura de viata, chiar daca a avut ghinionul de a mosteni o asemenea boala! bravo ei si felicitari brandurilor care manifesta toleranta si umanitate. Nu alegi cum sa te nasti, iar daca ai fost mai norocos ca altii nu trebuie sa o iei ca un merit ci ca o intamplare. @elena, sunteti cam sensibila ca o panseluta, societatea nu va va proteja nervii, va trebui sa luati singura masuri. Iar daca va e dor de anii de inante de 89 puteti sa emigrati in coreea de nord.

    1
    1

  • melanj pe 23 Mar 2015, 14:12
    toatalumearedreptate

    da, inteleg ...greu...ambele tabere au, in felul lor, dreptate, asa cred eu ;

    1
    1

  • DS pe 23 Mar 2015, 13:42
    @elena

    Da, e suficient sa-ti citesc comentariul ca sa-mi dau seama cata dreptate ai, a disparut decenta si bunul simt. Deci fata asta iti afecteaza tie vederea si ar trebui sa-si "vada de viata ei", prin asta intelegand tu a sta undeva, in varf de munte, ca nu cumva sa o vezi. Ei bine, pe mine ma deranjeaza gandirea asta bolnava si as prefera sa stai si matale undeva unde sa nu poti face comentarii cretine. O asemenea gandire e mizerabila si vad ca societatea o accepta, altfel n-ai putea sa-ti versi gunoaiele pe aici.

    3
    3

  • Cacaua pe 22 Mar 2015, 18:28
    Da

    101 Dalmatieni.

    3
    7

  • elena pe 22 Mar 2015, 18:11
    decenta

    Dragi mei, va rog cu atentie sa va uitati in oglinda si in suflet si abia apoi sa arunce cu piatra doar cel care este fara de pacat. Poate ar fi mai bine sa aflati ce este vitiligo si abia apoi sa judecati.

    4
    2

  • elena pe 22 Mar 2015, 16:09
    a disparut decenta si bunul simt!

    A disparut decenta si bunul simt.Daca esti gay,bolnav de vitiligo,obez,etc de ce nu poti sta in banca ta sa-ti vezi decent de propria-ti viata? De ce trebuie sa defilezi si sa imi imbolnavesti mie ochii cu defectul tau? Pentru ca tot defect/boala ramane.Unde este decenta si bunul simt de a ne vedea fiecare de propria viata personala fara expunere idioata si inutila?!?!..Inainte de `89 asa era toata lumea: binecrescuta,normala,decenta,sobra.Aveai o boala,problema,defect era strict problema ta si iti vedeai linistit de treaba.Acum toti ratatii defileaza cu toate mizeriile.Pe mine una ma deranjeaza.Indiferent ce veti spune voi,societatea care accepta orice mizerie.

    4
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod