“The magical Maze”, noua colecţie semnată AndreaTincu

Numele noii colecţii AndreaTincu este “The magical Maze”, un labirint în care liniile drepte, albe şi negre, se intersectează cu suprafeţe colorate intens sau delicat, într-o atmosfera fantastică şi magică.
În viziunea designerului, noul sezon va fi pe de o parte definit de linii şi volume precise şi, pe de altă parte, de o picturalitate specială, atribuită şi de imprimeurile handmade care sunt sensibile, având o expresivitate  artistică evidentă.

Colecţia este structurată în două părţi, legate printr-un pasaj de nuanţe pudrate- roz, bejuri şi lila deschis. Prima parte este geometrică, dominată de linii drepte şi trasate precis. Organza transparentă de mătase este suportul pe care ia naştere labirintul magic, invadat ulterior de elemente calde, inspirate din natură.
Florile transparente, culorile luminoase, patchwork-ul cu broderie manuală, printurile pe pliseuri de voal, toate acestea sunt elemente ale unui unui univers care se dezvăluie în partea a două a colecţiei, evident mult mai sensibil  decât primul.

Silueta propusă de designer este elegantă şi longilină. Volumele nu sunt exagerate, formele punând în evidenţă frumos corpul. Lungimea variază de la midi la maxi, această din urmă fiind totuşi preferată Andreei Tincu în noul sezon.

Cămaşa albă, o piesă importantă în colecţiile AndreaTincu are lungimi atât clasice cât şi până la genunchi sau maxi, cu tăieturi complexe şi reinterpretări interesante ale detaliilor masculine.
Este din bumbac sau din mătase dar şi din combinaţii între cele două materiale. Încălţămintea colecţiei e semnată Papucei, un brand preferat de designer în ultimele colecţii datorită originalităţii şi investiţiei evidente în tot ceea ce înseamnă creaţie & calitate. Platformele japoneze au elemente sculptate manual, sandalele sunt create din piele imprimată hand made, fiecare model fiind creat în atelierul condus de designerul Angela Vasiliu.

“The Magical Maze” este o colecţie pentru cei care apreciază creaţiile de designer şi îşi doresc un plus de creativitate şi de calitate în garderoba lor.
Toate materialele sunt 100% naturale, mătase şi bumbac. Inclusiv căptuşelile ţinutelor sunt realizate din mătase naturală.

Colecţia va fi disponibilă online prin www.andreatincu.com sau, în Bucureşti, prin Zenya Atelier, Blvd Lascăr Catargiu 27, parter.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod