Secretele bijuteriilor Kabbalah, preferatele lui Catalin Botezatu

Catalin Botezatu, Gianina Corondan, Daniela Nane, Alessandra Stoicescu, Mirela Vescan, foarte multi prieteni si tot staff-ul Ambasadei Israelului au fost alaturi de Thea Haimovitz in ziua in care si-a lansat colectia de bijuterii din argint si pietre semipretioase, cu mesaje Kabbalah - "Connecting to the light".
Catalin Botezatu, Gianina Corondan, Daniela Nane, Alessandra Stoicescu, Mirela Vescan, foarte multi prieteni si tot staff-ul Ambasadei Israelului au fost alaturi de Thea Haimovitz in ziua in care si-a lansat colectia de bijuterii din argint si pietre semipretioase, cu mesaje Kabbalah -  "Connecting to the light".

O linie speciala, cu mesaje pozitive, care sunt benefice pentru persoanele care doresc sa respinga energiile negative si sa atraga energiile pozitive. Pentru a realiza aceste bijuterii, Thea a studiat 12 ani stiinta Kabbalah.

Catalin Botezatu a primit acum doi ani de la Thea o astfel de bijuterie, de care nu se mai desparte si se pare ca mesajele pe care le-a dorit si-au facut efectul. Mesajele pot fi personalizate, personale si unicat.

Pentru a afla mai multe despre aceste talismane, am provocat-o la o discutie chiar pe creatoare. Iata ce a declarat Thea Haimovitz in exclusivitate pentru Eva.ro.

De ce este deosebita linia de bijuterii pe care ati lansat-o?

Bijuteriile pe care le-am facut pana acum sunt personalizate, fiecare piesa fiind adaptata persoanei care urma sa o poarte. Creez bijuterii de 12 ani.
Le-am facut pentru ca am simtit ca o bijuterie trebuie sa exprime ceva, sa transmita un mesaj si, mai presus de valoarea ei materiala, sa aiba valoare spirituala.

Din ce sunt create aceste piese?

Bijuteriile Kaballah au un design sofisticat si sunt confectionate din pietre semipretioase, perle naturale si cristale de murano, montate in argint.

Carui stil vestimentar se potrivesc aceste bijuterii?

Se potrivesc oricariu stil vestimentar, sunt foarte accesibile. Pietrele de murano si perle se potrivesc perfect unei tinute de seara, pe cand pietrele semipretioase pot accesoriza oricand o tinuta de zi si chiar sport.

Se pot folosi aceste bijuterii ca si talismane si ce reprezinta ele?

Acest gen de bijuterii aduc noroc si energie pozitiva persoanelor care le poarta. Bijuteriile din colectie poarta ca semn distictiv literele ebraice, care reprezinta protectie, sanatate si energie pozitiva. De asemenea, bratara rosie exista din vechime, e o moda preluata de aproape toate culturile din lume.

Dumnezeu a spus ca fiecare om sa traiasca legat de lumina lui, sa faca fapte bune, iar acestea se vor intoarce la el.

Care este legatura dintre bijuteriile acestea si Kaballah?

Kaballah a fost perceputa gresit ca fiind o religie, o dogma sau o secta. Gresit. Kaballah este o filosofie de viata, este cea mai veche manifestare filosofica din lume. Apartine poporului evreu, conform Vechiul Testament. In momentul in care Moise a primit de la Dumnezeu cele 10 porunci, pe langa acestea a fost inzestrat si cu alte mesaje.

Numele colectiei mele, "Connecting to the light", vine de la unul dintre aceste mesaje. Dumnezeu a spus ca fiecare om sa traiasca legat de lumina lui, sa faca fapte bune, iar acestea se vor intoarce la el.

Aveti o colaborare fructuoasa cu designerii din Romania? Stiu ca i-ati pus la dispozitie Wilhelminei Arz piesele create de dumneavoastra pentru prezentarea colectiei "Sunrise", din cadrul Festivalului de moda de la Cluj.

Wilhelmina imi este o prietena draga, o persoana pozitiva si care debordeaza de energie. Astfel, bijuteriile create de mine s-au integrat perfect in conceptul Wilhelminei.

Exista multe vedete, in special din strainatate, care sunt sustinatorii Kaballah.

Este stiut faptul ca Madonna, Demi Moore, Ashton Kutcher, Mick Jagger sunt adepti Kaballah. Au subscris acestei filozofii si, prin notorietatea lor au reusit sa o faca mai cunoscuta si mai accesibila publicului larg.

Din Romania, cine poarta bijueriile acestea?

Catalin Botezatu, Giulia Nahmany, Gianina Corondan, Daniela Nane, Alessandra Stoicescu, Mirela Vescan.

Stiu ca ati participat si la Bucharest Fashion Week. Ce s-a intamplat acolo?

Am prezentat colectia la Bucharest Fashion Week, alaturi de Catalin Botezatu. Intamplarea se datoreaza Mirelei Vescan, care lucreaza de foarte multi ani cu Catalin, iar pe de alta parte, pe langa faptul ca imi este o buna prietena, este si PR-ul meu.
Mirela a avut initiativa acestei colaborari, Catalin a fost incantat de idee, drept urmare s-a nascut un eveniment reusit.
 

Care sunt preturile acestor bijuterii, care este targetul caruia i se adreseaza si unde pot fi gasite?

Pretul bijuteriilor variaza in functie de greutate, materialul folosit, timpul dedicat realizarii acestei bijuterii. Pretul de pornire este 150 de euro.
Targhetul nu este unul prestabilit, ci se triaza singur. Pentru inceput, bijuteriile vor fi expuse la Galeriile Artmark.

Credit foto: SERGIU ICHIM
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mona pe 25 Sep 2012, 11:56
    Secretele bijuteriilor Kabbalah

    Nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni.Fiecare dintre noi suntem ceea ce a vrut Dumnezeu.De exemplu,nu eu am ales sa fiu crestina,ci El a ales asta pentru mine .Trebuie sa ne respectam indiferent de etnia pe care o avem.

    0
    0

  • zina pe 8 Mai 2010, 18:09
    secretele bijuteriilor Kabalah

    la preturile astea purtati-le dv-s, in numele poporului roman. si cel de sus , oricum si oricand, in care religie este incantat, il rugam sa se indure de noi.amin amin

    1
    1

  • ana pe 6 Mai 2010, 19:26
    bijuteriile cabalei

    In primul rind,cabalah nu este cea mai veche filosofie de viata din lume.Filozofia indiana este si mai veche. In al doilea rind,nu mai sint creatori romani de bijuterii deosebite ,pentru ce o promovati pe evreica asta?

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod