FOTO. Pas du Tout a lansat colecţia Methodista - FW 2014-2015

Pas du Tout prezintă Methodista - FW 2014-2015 Collection, o introducere în estetica minimalistă combinată cu interesul pentru detalii ce marchează ființa, la simplul contact cu piesele vestimentare în cauză. Methodista este o siluetă, o filozofie, un gând obsedant şi reprezintă practicarea metodică a stilului Pas du Tout în mod real sau ca proiectare a fiecăruia într-un personaj absolut.
Cuvinte-cheie ce definesc perfect universul colecției Methodista: diafan, neopren, metodic, statement, structurat, casmir, singular, mătase, broderie, blană, imaginație, dimineață, no pieta, noapte fără sfârșit, precizie, asimetrie, oglindă, transparență, lux, emoția zilelor, pas du tout.

Colecția are ca fir de legătură atenția pentru modernismul pur regăsit în liniile îndrăznețe și cut-urile impresionante, ce sfidează concentrarea de moment și combat sau îmbrățișează decența simetriei.
Nuanțe precum griul perlat, albul opac sau cel care reflectă lumina subtil - sau chiar negrul dur, cu aspect de minereu - vin să completeze volumetriile celei mai noi colecții semnate de către designerul Mădălina Dorobanțu: un mix de forțe imprimate nuanțelor drastice ale tuturor timpurilor - tern-chic versus all-white methodista.

Colecția conține o serie de piese extrem de elaborate, pentru care atenția dedicată detaliilor a reprezentat un adevărat challenge: jachetele din piele spartă și blană, topurile cu detalii din dantelă și elemente prețioase, fustele și bluzele sport cu aplicații din pene și puf, jachetele cu apicații ingenioase din blană fină, dantelă - toate completate de fermoare metalice și manșete în echilibru perfect cu volumetria aleasă pentru colecția FW 14-15.

Pe lângă acestea, Pas du Tout propune in completare o altă serie de piese cu tăieturi minimaliste, care contarstează, potențează și pun în valoare piesele cu detalii minuțioase: avem de-a face cu topuri bicolore, rochii din neopren, cu feromoare vizibile, pantaloni perfect asamblați, din mătase rigidă sau neopren subțire, jachete cu închideri ascunse și tăietură simple-cut.

Pas du Tout este un brand de modă înființat in România de către designerul Mădălina Dorobanțu.
Pas du Tout explorează continuu ținuturi estetice unice, definind în fiecare sezon colecții cu structură, direcții și tușe perfect acorate în peisajul fashion internațional.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod