Modă: Nuanţe diafane şi brocart pentru ţinute spectaculoase

Intitulată sugestiv ‘’Sugar Rush’’, noua colecţie capsulă semnată de designerul brandului Sense, înnobilează cu stil garderoba cu nuanţe pudrate diafane care amintesc de macarons dar şi cu piese complexe cu aer royal.
Preţiosul brocart este croit pentru ţinute spectaculoase cu linie nobilă iar mătasea devine suportul perfect pentru modele feminine, delicate.

Pardesiul cu imprimeuri florale din brocart fin, declarat best seller-ul colecţiei, poate fi considerat o achiziţie fashionable de excepţie pentru cele care preferă un stil elaborat, unde atenţia pentru detalii şi calitatea premium sunt duse la superlativ.

Adeptele stilului clasic sofisticat pot alege un sacou cambrat croit din brocard sidefat. Nasturii bijuterie ataşaţi şi linia asimetrică a buzunaelor aparenţe vor da un touch lady-like veritabil.
Poţi asorta sacoul unei rochii simple pastelate cu croiala “I” sau poţi merge pe o pereche de pantaloni clasici în nuanţă deschisă. Cerceii cu perle şi un clutch simplu ar putea întregi stilul aristocrat al outfitului.

Pentru o ţinută casual, bluzele lejere cu dantelă aplicată pe mâneci sau variantele mixate de pulover şi bluza încorporată, pot deveni soluţii smart pentru un look fresh.  Combină totul cu o pereche de jeanşi în tonuri de gri deschis, roz pal sau îndrăzneşte pentru maxim efect să le alături unei palete mai puternice de mov sau verde.
Împătimitele combinaţiilor office pot alege şi ele bluze din mătase cu mânecă medie, fuste din brocart cu talie înalta sau rochii elastice care flatează orice siluetă- toate uşor de purtat şi combinat pentru fiecare zi la birou.

Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziţiona atât din magazinele SENSE din ţară cît şi on line de pe site-ul www.fashionsense.ro

Credite foto: Modele: Delia T.,  Alexandra S., Bianca M., /One Models
Photo: Pro Image
Make Up: Victoria Terenti
Hairstyle: Hairstyle: HedAcademy (Camelia Ciobanu), Alina Sburlea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod