Modă: Cum să-ţi înviorezi garderoba? Inspiră-te!

Tonurile intense de portocaliu propuse de noua linie capsulă “Orange County” semnată Sense reuşesc să învioreze atât garderoba de sezon cât şi stilul casual chic promovat de brand.
Rochiile cu imprimeuri florale maxi epatează prin colorit vibrant, dând o tentă artistică outfitului, iar detaliile care marchează silueta, precum curele fine în talie sau croiala cambrată impecabilă- asigura notă de feminitate.

În schimb, fustele midi cu imprimeuri botanice reinterpretează un look british deluxe prin grafică care aminteşte de tapiţeriile londoneze clasice, iar volanele bine structurate şi drapajele lejere creionează o simetrie perfectă pentru compoziţia stilistică.

Bluzele elastice cu forme asimetrice date de colţurile lungi laterale sunt înnobilate cu imprimeuri exotice paisley.
Se propun a fi combinate cu piese simple în tonuri neutre sau flashy, pentru a echilibra optic cromatică ţinutei.  Le poţi mixa pentru zona business cu pantaloni ţigareta, iar pentru o varintă mai lejeră de zi cu un jeans tip leggings sau pantaloni scurţi- toate semnate SENSE.

Bluzele în tonuri puternice de portocaliu pot înviora zona office atunci când le porţi combinate cu fuste din stofă cu linie cambrată şi cu detalii aplicate precum buzunare cu refileti decorativi sau combinate cu fuste ample cloş cu design simplu.Un şirag de perle clasice şi o pereche de stiletto vor asigura sofisticat toutch-ul final.
Dar dacă eşti în ton cu ultimele tendinţe fashion atunci mergi pe varianta colour block şi alătură unei bluze fine din mătase în tonuri portocalii o fustă din crep sau un pantalon cu fibră elastică în culori similare. Accesorizeaza cu încălţăminte crem şi bijuterii metalice fine pentru o apariţie fabuloasă.

Potriviţi pentru zona urbană, jeanşii din aceiaşi gama cromatică fresh sunt creaţi special pentru a defini silueta zveltă, iar atunci când sunt purtaţi cu topuri cu dungi cu alură navy sau cu maieuri cu tăieturi geometrice - pot ascunde cu succes mici imperfecţiuni de simetrie anatomică.


Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziţiona atât din magazinele SENSE din ţară cît şi on line de pe site-ul www.fashionsense.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod