Mihai Albu: "Imi doresc un baiat"

Mai deschis decat imi inchipuiam, mandru de munca pe care o face fara a fi insa ostentativ, se ocupa personal de clientele sale, este inconjurat de pantofi, posete, catarame, margelute si poate ca mai important decat orice, este modest.
Mai deschis decat imi inchipuiam, mandru de munca pe care o face fara a fi insa ostentativ, se ocupa personal de clientele sale, este inconjurat de pantofi, posete, catarame, margelute si poate ca mai important decat orice, este modest. Mi-a vorbit cu placere despre proiectele importante pe care le-a avut anul trecut, mi-a spus despre ce urmeaza sa se intample anul acesta si au inceput sa-i straluceasca ochii atunci cand mi-a spus ca Iulia, sotia lui, este insarcinata.
Mihai Albu - omul din spatele imaginii

"Nu vrem sa-l facem sa para ce nu este"

Ziele trecute in toate presa a aparut stirea conform careia Iulia Albu este insarcinata. Spre deosebire de alte persoane publice care aleg sa nu vorbeasca despre acest lucru, designerul Mihai Albu a fost cel care a deschis acest subiect.

"Bine. Sotia mea este insarcinata", acesta a fost raspunsul pe care l-am primit de la Mihai Albu in momentul in care l-am intrebat cum a inceput anul 2009 pentru el. Iata ce mi-a spus in continuare.

Este un bebe planuit sau asa s-a intamplat?


Ne doream copii, am vrut si anul trecut, atunci spuneam ca ar fi momentul oportun. Sotia mea este avocat stagiar, a intrat in Baroul Bucuresti, iar anul acesta trebuie sa dea examenul de definitivat. Dupa planurile noastre, copilul ar fi trebuit sa vina dupa examen. Acum realizam, insa, ca poate sa invete linistita si asa, nu este nicio problema.

Ce va doriti?


Eu imi doresc baiat, sotia isi doreste fetita. Acum sa vedem ce o sa vrea Dumnezeu, sanatos sa fie. Imi doresc baiat pentru ca este un gand pe care l-am avut demult, intotdeauna am zis ca o sa am baiat. Daca o sa fie fata nu o sa fie nicio problema.

Cum o sa cresteti acest copil? O sa fie un copil de bani gata?


Nu stiu ce se stie despre noi, dar suntem niste oameni normali. Aceasta aura in care suntem invaluiti vine si din faptul ca eu lucrez si pentru oamenii celebri. Am ajuns cunoscut datorita lor si a proiectelor pe care le-am avut, dar asta nu inseamna ca exista imperii financiare in spate sau neaparat foarte multi bani. Sunt oameni perfect normali, stam la bloc. Ne vom creste copilul pe masura posibilitatilor noastre, si a culturii noastre, si a felului nostru de a fi. Nu vrem sa-l facem sa para ce nu este.

Va avea suzeta de aur?


In niciun caz. Sa zicem ca astea sunt niste ifose pentru oamenii care-si permit foarte mult si atunci orice lucru extravagant, impresioneaza. De exemplu, fetita lui Mutu, la botez, a primit multe lucruri scumpe, de valoare. Insa, cea mai mare bucurie au avut-o atunci cand a primit botoseii de la mine, care in principiu, nu erau o avere. Uite ca lucruri marunte, cele din suflet, ideile originale, lucrurile care impresioneaza prin migala lor, conteaza, mai mult decat valoarea lor.

O sa pregatiti o linie pentru copii?


Asa cum va spuneam, acum 3 ani de zile eu i-am lucrat primei fetite a lui Mutu, Adriana, o pereche de botosei cu semnatura mea, pe care i-am daruit la botez. Piesele aveau diverse aplicatii, chiar si cristale, dar si o broderie. Erau chiar impresionanti, o miniatura de pantofi, foarte draguti. Dar proiectul a ramas in stadiul acela. Acum, cand se pune problema sa am un copil, chiar mi-ar face placere sa creez o linie intreaga. In primul rand o sa-i fac copilului meu, iar daca va iesi bine, o sa fac o linie intreaga. Poate ca in magazinele Mihai Albu se va gasi si incaltaminte pentru copii.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lulu de zazou pe 30 Ian 2009, 21:55
    sublim!

    Mihai Albu este un mare creator! Si din pacate singurul pe accesorii din Romania! Ma bucur ca l-ati ales pe el pentru acest interviu! Ne face cinste.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod