Maria Lucia Hohan, colectie toamna/iarna 2010/2011

Tanarul designer tocmai ce a terminat colectia de toamna/iarna 2010/2011 si o aduce in fata publicului.
Tanarul designer tocmai ce a terminat colectia de toamna/iarna 2010/2011 si o aduce in fata publicului. Asa cum singura o caracterizeaza, aceasta linie destinata sezonului rece este o colectie diafana pentru interior, ale carei piese li se potrivesc perfect femeilor active, dar si glamour.

Tulleul, stofa, matasea, dar si materialele sintetice precum jerseul, sunt numai o parte dintre "ingredientele" care au facut posibila realizarea pieselor vestimentare.

Rochii din tulle delicat de matase drapat peste stofa usor elastica sau combinat cu foarte inguste cureluse de piele, alterneaza cu rochii de cocktail "black" ce urmeaza indeaproape linia corpului.
Asa cum sum spuneam si mai sus materialele folosite sunt tulle de matase, dar si sintetic, jersey-ul, insa nu lipsesc nici paiete brodate peste o baza nude – culoarea pielii, pielea naturala si satin organza de matase usor rigid.


Daca este sa vorbim despre culori nu putem sa nu amintim ca printre culorile predominante sunt negrul si nude – skin colour. Acestea sunt bine puse in valoare de altele "secundare", cum ar fi burgundy, bleu, beige, violet si albastru marin.

Cateva mici detalii accesorizeaza tinutele – benzi ripsate cu cristale ce se leaga in jurul taliei, inimi de tulle aplicate pe bust, drapaje marunte si fine din muselina, volane foarte late in forme florale din organza.

Este important de mentionat ca aceasta colectie inregistreaza o premiera in cariera de designer a Mariei Lucia Hohan.
Aceasta a folosit pentru prima data paiete, care sunt extrem de discrete si fine, desenandu-se subtil pe fondul bej de culoarea pielii si imbinandu-se gratios cu fuste de tulle de matase marcat la baza de o banda rigida ce confera volum.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vlada Claudia Lucia pe 3 Nov 2010, 18:28
    felicitari

    Atit romancele cit si ardelencele macar stiu sa puna gust pe ce ii frumos si mai ales in moda

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod