House of Freya prezintă noua colecţie 2016: ATTITUDE

ATTITUDE by House of Freya te invită într-o călătorie în universul libertăţii feminine, al misterului sofisticat, cu siluete silfide sau forme apetisante, decupaje elegante şi asocieri îndrăzneţe de materiale.

Femeia îmbrăcată de House of Freya este una modernă prin atitudine, eleganta şi seducătoare, feminină,  este o femeie care nu se teme să-şi pună în valoare personalitatea, să fie liberă în gândire şi să se manifeste ca atare.
Prin îmbinarea asumată a materialelor fluide, voaluri sau mătase de cea mai bună calitate cu accente de piele sau decupaje îndrăzneţe, House of Freya vine în întâmpinarea femeii puternice, independente, care este conştientă de ceea ce reprezintă şi doreşte să-şi sublinieze personalitatea inclusiv prin stilul vestimentar.



Ineditul colecţiei constă în reinventarea unui material asociat preponderent cu ţinute sport: fâşul este acum folosit integral sau ca accesorizare în ţinute elegante, în combinaţii contrastante cu voal sau broderie de cea mai bună calitate.

Colecţia ATTITUDE by House of Freya vorbeşte despre atitudine ca ingredient - cheie al stilului vestimentar, despre libertate, feminitate şi, mai ales, individualitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod