Dublu fashion show SENSE

Prezența extrem de creativă a brandului SENSE pentru sezonul primavară-vară 2015 cu doua linii speciale – Sense Limited Edition si Andreea Tincu & Sense la MQ Vienna Fashion Week, marchează  o dovadă clară a autenticității și creativității designului românesc.

Designerul Andreea Tincu a creat pentru linia exclusivistă Sense Limited Edition, o colecție cu linie feminină cu detalii  elegante și delicate armonizate cu o cromatică echilibrată.



Evident, piesa vedetă este rochia reinterpretată în mai multe ipostaze speciale. Aceasta reușeste prin tehnici speciale de croială să urmărească linia corpului și să evidențieze sculptural curbele siluetei.

Colecția în viziunea designerului este una rafinată, cu alură glam dată evident de materialele sofisticate folosite- dantelă, brocard, voaluri și paiete.

Colecția se dezvăluie gradat. Ținutele pentru cocktail-uri, de lungime midi, deux-pieces-urile chic cu manecile 3/4, rochiile din dantela sau brocard, fustele conice sau semicloș purtate cu bluze elegante pîna la rochiile lungi, vaporoase , create exclusiv pentru evenimentele din zona evening- toate sunt un omagiu adus feminitații.
Elementele florale sunt folosite atît în structura dantelelor, în brocarturile patinate cu auriu cît și în printurile delicate de pe tricotaje.
Tonurile de auriu și bej dau o notă fragilă colecției iar rozurile pale pudrate și nuanțele de vișiniu adaugă distincție colecției.

A doua colectie prezentată la MQ Vienna Fashion Week - Sense & Andreea Tincu- are o denumire extrem de sugestivă- “When Daniel met Jean”- un mix între doi mari creatori de frumos celebri Daniel Libeskind și Jean Patou.  Prezentă pentru a V-a oară pe catwalk-ul vienez, Andreea reușește să propună o colecție cu o evidentă influență fresh și o linie young bine definită.  Jocul ludic de opac-transparent transmite o geometrie specială foemelor create, iar structurile rezultate  și cromatica folosită dau o arhitectură modernă designului.

Linia scoate în relief  grafismele specifice din pictura Art Nouveau, curentul artistic care a inspirat designerul atît  în printurile sophisticate  cît şi în jacquard-urile elaborate ale colecţiei.
În ceea ce priveşte silueta, forma  retro stilizată A este, fără îndoială, dominantă. Materialele folosite sunt naturale –predomină  mătasea, inul, organza, satinul, voalul, chantungul, bumbacul în amestec cu lână și firele preţioase. Se acordă o deosebită atenţie şi finisajelor interioare. Absolut toate produsele fiind căptuşite cu mătase sau bumbac. Genţile semnate Otilia Flonta întregesc aspectul delicat al propunerilor vestimentare iar încălţămintea propusă de Mihaela Glavan conturează un look cool.

Intră pe www.fashionsense.ro pentru o sesiune de shopping în trend, dar și pentru  a urmări toate  noutățiile colecțiilor brandului SENSE.

1 din 10

MAI MULT DESPRE: Andreea Tincu, sense
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod