Colecţia Marigold Transition şi noua culoare a toamnei: ocru muştar

Noua linie a brandului SENSE -Marigold Transition- este creată în jurul unei culori vii, cu o personalitate puternică, respectiv ocru muştar sau oak buff mustard, cum îl poţi găsi în codurile de tendinţe.
Este o nuanţă extrem de confortabilă, care transmite emoţii pozitive, o adevărată rază de soare în zile reci de toamnă şi iarnă. O poţi admira în prezentările Giambatistta Valli, Dior, Victoria Beckham, David Comă, Balmain sau Marc Jacobs.
Andreea Tincu a creat pentru ţine o colecţie veselă, luminoasă, în tonuri de muştar combinate cu griuri, ivoriu şi negru.

Îţi va plăcea cu siguranţă sacoul din stofă în stilul liniei Chanel, cu decolteu rotund, la baza gâtului şi buzunare discrete.
Motivul clasic tweed are o cromatică rafinată în nuanţe diferite de gri şi muştar, în timp ce compoziţia călduroasă cu lână îţi va da un sentiment de confort termic deosebit. Acest tip de sacou deţine un loc important în istoria modei, este atât clasic cât şi modern, fiind în aceeaşi familie cu little black dress sau ivory pearls. Este bine să nu îţi lipsească din garderoba, mai ales că îl poţi purta în multe momente din zi. Arată elegant în combinaţie cu pantalonii gri uni şi cu o bluză din mătase ivory sau muştar, dar poate fi asortat şi cu blugi clasici, indigo, la o ţinută relativ mai relaxată.

SENSE îţi propune şi fuste muştar, din stofă de lână fină, made în Italy sau, dacă eşti o persoană clasică, gri kaki şi negru.
Imprimeurile bluzelor sunt atât geometrice, cu motive optical art, cât şi florale, de o picturalitate aparte, care aminteşte de stampele japoneze.

Mătasea naturală cu imprimeu galben muştar, ivoriu şi negru arată senzaţional în cămaşă minimalistă, pe care o poţi purta la serviciu, dar şi în rochia elegantă care se poate purta cu cardigane tricotate, ivory sau negre.

O altă piesă interesantă este sacoul din jersey plin, cu aspect puffy şi benzi în contrast pe tonuri intense de negru.
Designerul Andreea Tincu a organizat  pentru tine piesele vestimentare în familie, astfel încât să poţi realiza combinaţii dintre cele mai diverse. Ocrul muştar îl poţi folosi şi ca accent la ţinutele marsala, cu care este perfect compatibil cromatic.

Găseşti toate piesele vestimentare versatile pe site-ul www.fashionsense.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod