Ce porti de Sarbatori?

Se apropie una dintre cele mai frumoase perioade din an, Sarbatorile de iarna.
Se apropie una dintre cele mai frumoase perioade din an, Sarbatorile de iarna. Daca pentru barbati este simplu, capitolul vestimentatie rezolvandu-se aproape de la sine, pentru noi, femeile, lucrurile sunt mai complicate.

Fie ca ramai acasa si-ti primesti prietenii in vizita, fie ca petreci la restaurant sau pleci undeva la munte, felul in care te imbraci este la fel de important.

Este adevarat ca perechea de blugi si topurile lejere sunt foarte potrivite pentru o petrecere lejera, insa ce te faci daca ai un dress code care te obliga la o tinuta deosebita? Ca sa-ti rezolve intr-o oarecare masura aceasta problema, o parte dintre designerii din Romania s-au oferit sa-ti spuna cam care ar fi tendintele pentru aceasta perioada si cum ar trebui sa te imbraci, astfel incat tinuta ta sa nu fie nepotrivita evenimentului.

Debenhams si Aldo, reintoarcere in anii '80


Retro, romantic, sofisticat, cam acestea ar fi cuvintele care ti-ar caracteriza look-ul daca te-ai gandit sa mergi pe mana celor de la Debenhams si Aldo. "Sezonul acesta colectiile sunt influentate de elemente din anii '80: structuralism, croieli arhitecturale, umeri supradimensionat sau un singur umar, aplicatii in zona gatului si paiete. Culorile cele mai populare sunt negru, rosu si roz, cu accente intense de violet, albastru, turcoaz sau verde", declara Ionut Vardianu, Brand Manager Debenhams.

Ca sa vina in completarea tinutelor create de designerii acestui brand, Bianca Alexandru, Brand Manager ALDO, iti spune cum sa-ti alegi incaltamintea: "Inspirata de fashion iconu-urile anilor '80, linia Lucky Star cuprinde platforme cu toc subtire si botine cu decupaje, ideale in combinatii cu hiturile sezonului de toamna. Imprimeurile exotice, in special zebra si reptile, s-au reintors spectaculos in tendinte, impreuna cu accentele puternice de culoare, fucsia si albastru cobalt. Tocurile sculptate si platformele sunt mai bine definite prin detalii arhitecturale si unghiuri drepte, si prin jocul de culori al materialelor pentru platforme. Lacul ramane puternic prezent la balerini si botinele stiletto".

Nichi Cristina Nichita mizeaza pe lejeritate


Rochii si fuste cu volane, bluze si top-uri, asortate cu bolerouri in tendinte sau redingote, toate au un punct comun: femeia sexy. Liniile propuse se perinda intre cinematografia anilor '40 si moda anilor '60, ca surse de inspiratie majore. Se regasesc nuante si accente din moda empire, din cinematografia hollywoodiana si din moda minimalista a anilor '60.

Piesele recomandate pentru aceasta perioada te invita la romantism, printr-un veritabil joc al texturilor, ce subliniaza bogatia materialelor folosite: catifea, brocard, tull, voal, dantela, tafta plisata. Paleta cromatica imbina la un joc intre negru, culoarea elegantei in orice sezon, si nuante de prun, mov si grena, culorile anului.

Detaliile au si ele un loc remarcabil, fie ca este vorba despre gulere tubulare, pliseuri, volane, nasturi imbracati, fie ca este vorba despre fundite. Poti alege sa faci o incursiune printre tinutele movie star reprezentate de costume deux-pieces din brocard cu garnituri contrastante, rochia flapper din catifea, bluze decoltate atat in fata cat si la spate, lasand descoperita o parte a corpului extrem de sexy, dar uitata. 
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 30 Dec 2009, 20:59
    dati va rog un vot

    As vrea sa castig un samsung corby dar sansele sunt mici .Ca sa fie mai mari va rog dati un vot .Imi doresc ff mult .Si ca sa nu fiu off topic .Ii dau dreptate Florentinei . http://www.premii.joo.ro/girl15.html

    0
    0

  • florentina pe 26 Dec 2009, 20:40
    :)

    parca am fi vedete :)) oricum cred k multe dintre noi isi petrec sarbatorile de iarna craciunul in familie,si nu cred k e nevooie de o imbracaminte extravaganta,iar de Revelion daca mergem la munte obligatoriu echipament de munte nu?

    0
    0

  • ade pe 22 Dec 2009, 02:10
    Markus Lupfer

    De unde anume pot achizitiona rochia Sailor , Markus Lupfer ? Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod