Camelia Roatis: „La Milano a inceput o etapa importanta din viata mea“

Camelia Roatis este o tanara care la doar 25 de ani a absolvit Istituto di Marangoni din Milano, cea de-a 7-a cea mai buna scoala de moda din lume. Din pasiune pentru frumos Camelia Antoanela Roatis a decis ca din acest an sa creeze piese vestimentare sub brandul Antoanelle.

Absolventa a Facultatii de Farmacie, Camelia a avut mereu o conexiune cu domeniul ce tine de arta frumosului. Aceasta a practicat modelingul la nivel international fiind extrem de apreciata. Pasiunea aceasta a fost insa lasata deoparte pentru a urma o cariera in domeniul farmaceutic.

Inca  din timpul facultatii Camelia era apreciata pentru propriul stil vestimentar si bunul gust in combinatiile vestimentare. Decizia de a urma Istituto Marangoni a venit la scurt timp dupa absolvire, iar la Milano Camelia a terminat cu brio fiind extrem de apreciata de cei mai buni profesori de fashion din lume.

Camelia Roatis propune prin acesta prima colectie marca Antoanelle tinute simpliste, dar in acelasi timp feminine si sofisticate.



Fotografiile din cadrul campaniei Everlasting au fost realizate la Milano, Italia – locul in care talentul designerului a fost conturat in brandul Antoanelle.



Ce te-a inspirat pentru a crea acesta prima colectie marca Antoanelle?
 
Brandul Antoanelle reprezinta tinute care fac parte din stilul meu personal, piese vestimentare pe care mi-am dorit sa le pot gasi in magazine. Eu sunt adepta lucrurilor simple, niciodata nu mi-au fost pe plac strasurile si insertiile stralucitoare, opulenta vestimentara.

Imi doream sa port piese simple, smart, usor de asortat si dorinta aceasta a inceput sa se contureze din momentul in care am fost acceptata la Istituto Marangoni din Milano, una dintre cele mai bune scoli de moda la nivel mondial.

A fost o mare bucurie, iar tot ce am invatat acolo am dorit sa se concretizeze prin brandul Antoanelle incepand cu prima colectie, Everlasting.
 
Cum ai descrie directia estetica abordata in creatiile tale?
 
Ca adepta a simplitatii, prin colectia Everlasting am realizat tinute cu un croi minimalist, cu linii drepte in nuante pastel, cum ar fi albastru, roz, crem.

Asa cum sugereaza si denumirea, aceasta colectie include piese vestimentare atemporale si versatile, rochii, fuste, pantaloni, camasi, sacouri, veste care nu se demodeaza si sunt usor de asortat.


 
Cui se adreseaza ele? Cum este femeia care le imbraca?
 
Femeia pe care o vad imbracand tinutele Antoanelle este o femeie activa, energica, care arata impecabil cu toate ca agenda sa este mereu aglomerata.

O femeie plina de resurse care poate resuscita o tinuta vestimentara schimband o pereche de tenisi cu tocuri stilleto si cateva accesorii.
 
Stim ca shootingul pentru aceasta prima colectie a fost realizat la Milano. Care este povestea lui?
 
La Milano a inceput o etapa importanta din viata mea, acela este orasul meu de suflet. Dorinta de a crea haine a luat forma din clipa in care m-am inscris la Istituto Marangoni din Milano. Ma intorc mereu cu drag acolo, iar campania primei colectii Antoanelle a fost realizata in acest oras tocmai pentru a ilustra importanta acestui loc in viata mea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod