Andreea Raicu a creat în exclusivitate pentru Designers for Kids prima sa colecţie de haine pentru copii

Andreea Raicu a lansat, în exclusivitate, o mini-colecție de haine pentru fetițe, în colaborare cu magazinul online Designers for Kids.
Piesele pentru micile fashioniste – rochițe, fuste și sacouri - sunt moderne, elegante și în același timp își păstrează linia lejeră specifică vârstei, fiind realizate din materiale naturale și confortabile.

"Mi-a făcut o mare plăcere să lucrez la această mini-colecție de haine pentru copii în cadrul proiectului Designers for Kids. M-au inspirat materialele fine și fluide și am ales să folosesc bulinele pentru că mi se par cele mai vesele motive pentru fetițe. Nu le-am ales numai pentru că sunt la modă, ci și pentru că în amintirile mele, copilăria este strâns legată de rochițele cu buline pe care le purtam cu atâta bucurie.
Pentru mine, bulinele au rămas asociate în mod direct cu veselia, joaca, gingășia, finețea. Înseamnă feminitate și recunosc că îmi place să văd fetițe îmbrăcate frumos, cochete și atente încă de mici la hainele pe care le poartă. Sunt piese vestimentare comode, simple, ușor de purtat, în care fetițele se pot mișca în voie. Am limitat paleta cromatică la alb, roșu și bleumarin, culori ce pot fi combinate cu alte nuanțe copilărești, vesele și sper să văd cât mai multe fetițe bucurându-se de ele. Am apreciat proiectul Designers for Kids încă de la lansare, nu numai pentru grija și atenția cu care a recreat universul copilăriei, ci și pentru implicarea socială.
Faptul că 10% din suma plătită pe fiecare hăinuță merge la organizația Mia's Children pentru a îmbrăca un alt copil fără posibilități m-a entuziasmat și reprezintă unul dintre motivele pentru care am creat această colecție", a declarat Andreea Raicu.

Designers for Kids este unicul proiect de fashion Made in Romania dedicat copiilor ce adună pe platforma de vânzare online www.designersforkids.ro colecții speciale pentru cei mici realizate de designeri români. Piesele vestimentare şi accesoriile disponibile pe www.designersforkids.ro sunt potrivite atât ţinutelor de zi, cât şi pentru ocazii festive.


În plus, în funcţie de sezon, pe pagina magazinului online, dar şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/DesignersForKids sunt anunţate promoţii atractive pentru piesele vestimentare şi accesoriile de colecţie create de designeri români. Sunt deja disponibile colecțiile semnate de George Neagu, Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo și Zaysha.

Fotografiile pentru această colecție au fost realizate de Andreea Retinschi: http://delirium.ro/; https://www.facebook.com/AndreeaRetinschiPhotography

Conceptul Designers for Kids este unul generos, având şi o latură socială. Mai exact, la fiecare articol achiziţionat de la Designers for Kids, 10% din sumă este redistribuită către organizaţia Mia’s Children.
Orice hăinuță sau accesoriu cumpărat de la Designers for Kids îmbracă și un copil de la Mia’s Children. În curând, acest proiect va include şi alte organizaţii care vor fi susţinute de Designers for Kids.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod