Descoperă noile stiluri de la DyFashion – rochii de seară potrivite pentru acest sezon

Într-o lume în care imaginea contează atât de mult și impactul vizual contribuie la crearea unei impresii bune este evident că tocmai femeile, mari împătimite ale trendurilor și fashion-ului, vor ține cont de alegerile vestimentare.
Cu atât mai mult cu cât ținuta pur feminină, rochia, este o atracție imediată. Mai ales pentru un eveniment special, pentru o ocazie unde eleganța este reper de altfel, alegerea ținutei potrivite înseamnă o provocare stilistică.

Dintre opțiunile existente atenția se va îndrepta spre acele magazine de specialitate unde stilurile sunt dintre cele mai variate. Ori DyFashion este deja un nume cunoscut. Vei adora faptul că sunt peste 800 de modele de rochii, faptul că vasta colecție se întregește cu noi modele în fiecare săptămână. Pentru sezonul acesta la www.dyfashion.ro se ține cont de un stil prețios, de idealul feminin, de note pe măsură, iar din punct de vedere cromatic negrul câștigă detașat.

Stilurile propuse drept modele noi de rochii de seara sunt atipice. Au îndeosebi combinații de materiale, inserții, detalii, au asimetrii și sunt pur și simplu altfel.
Deși se consideră că odată cu începerea sezonului rece ținutele de tip rochii elegante se impun a fi lungi, că acoperă cât mai mult din siluetă, iată că la DyFashion noua colecție contrazice o astfel de idee. Le vei descoperi că fiind atractive, deosebite, seducătoare.

Catifeaua, mereu la modă


Rochiile din catifea sunt prețioase și mereu vor fi. Ar fi bine să le introduci în stilul tău, datorită eleganței de care poate da dovadă. Dacă ne gândim că era considerat material al nobililor se înțelege că aceasta cunoaște o apreciere și acum, peste ani și ani. Catifeaua are și avantajul texturii – ușor lucioasă ce îi oferă nota elegantă –, se mulează pe corp și poate fi adaptată oricărui tip de siluetă.

Rochiile din catifea sunt în variante multiple în cadrul noii colecții de la DyFashion.
Astfel, asimetria la umăr, cu o mânecă largă, a unei rochii simple și mulată înseamnă doar una din opțiuni. Sunt preferate rochiile simple în design și croi, pentru a permite ca materialul în sine să se arate spectaculos. Iar mânecile largi, cu inserție transparente așa cum este rochia Mabel cuceresc instant.

Volanele


Un alt trend este cel al volanelor, adăugate în fel și chip. Atenție însă, acestea sunt oarecum pretențioase dacă ne gândim că adăugarea de volum în unele părți ale rochiei înseamnă un posibil minus pentru purtătoare. Așadar mai degrabă adăugate în zona bustului, volanele pot crea impresia unor dimensiuni ceva mai generoase într-o zonă în care acest lucru poate fi chiar de dorit.

Poate fi vorba și de o rochie lungă cu volane, ceea ce permite ca acestea să iasă în evidență, fără să mai fie vorba de a încărca imaginea.

Dantela


Din nou, parcă mereu la modă este dantela. Aceasta înnobilează orice rochie, grație fineții sale.
Dantela poate fi fix acel element ce te scoate în evidență. În combinație cu mâneci din voal, cum este stilul Liza spre exemplu, se creează un look rafinat. Cu inserții de dantelă la bust, la o rochie dreapta, simplă, cum este stilul Sophie se creează un aspect versatil căci prin simplitatea sa o astfel de rochie se pretează a fi purtată în cadre diverse.

Sfatul stilistului


Multe dintre trenduri sunt idei mai degrabă comerciale și desigur că la un moment dat rămân în umbră. Pentru femeile practice, ce își cântăresc foarte bine alegerile vestimentare este de preferat să se investească mai degrabă în piese atemporale, în croiuri clasice. O rochie din dantelă sau din catifea vor fi mereu opțiuni cu care te remarci.

De asemenea, motivele florale, cele care însuflețesc orice ținută, pot fi șansa unui stil deosebit și ce se pretează oricând.
O astfel de alegere te va face să ieși în evidență și va potoli sobrietatea.

Din punct de vedere cromatic rămân în tendințe rochiile galbene, verzi, bordo, tonuri de albastru și desigur, negru. Însă și aici există o poveste despre cum adaptezi un ton de culoare la ce se potrivește purtătoarei. Vei dori să nu pari prea sobră, prea palidă, astfel că vei alege în consecință.

Alegerea unei rochii pare să fie o lecție despre stil și despre bun gust adaptate desigur pentru fiecare femeie în parte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod