Cum să porți pantofii astfel încât să-ți avantajeze picioarele

Pentru multe femei, pantofii reprezintă cele mai importante obiecte din garderobă. Cu tocuri groase sau subțiri, decupați sau simpli, cu barete sau fundițe, colorați sau nude... nu există model

Pentru multe femei, pantofii reprezintă cele mai importante obiecte din garderobă. Cu tocuri groase sau subțiri, decupați sau simpli, cu barete sau fundițe, colorați sau nude... nu există model care să nu ne placă.

Însă, indiferent cât de mult iubim pantofii, trebuie să știm că, uneori, aceștia ne pot scoate defectele în evidență. Tocmai de aceea este bine să purtăm acei pantofi care ne maschează micile imperfecțiuni.

Dacă ai glezne groase, atunci ai nevoie de încălțăminte cu tocul gros.

Tocurile groase îți vor face picioarele să arate mai slabe și mai feminine, pe când niște tocuri subțiri nu vor face altceva decât să evidențieze grosimea gleznelor.

Dacă vrei să-ți lungești picioarele, alege o pereche de pantofi nude care te va ajuta să "crești" în câteva secunde. De altfel, o pereche de pantofi nude este cea mai sigură metodă când vrei să câștigi în înălțime, indiferent de ținuta pe care o alegi.

Dacă ai laba piciorului mai lată, atunci cei mai potriviți sunt pantofii care au vârful rotunjit.

Nu alege încălțări cu barete sau oricare alt model care evidențiază laba piciorului.

Nici pantofii care se leagă în jurul gleznei nu sunt pentru oricine. O astfel de pereche nu face altceva decât să scurteze piciorul. Așa că, dacă nu ai niște picioare interminabile, asemenea manechinelor, mai bine evită astfel de modele, indiferent cât de mult îți plac.

Peep toes sunt cei mai avantajoși pantofi, indiferent de constituția ta. Este vorba acei pantofi al căror vârf este decupat lăsând să se întrezărească vârfurile a două-trei degete.

Peep toes sunt, în general, cu toc foarte înalt și foarte ușor de purtat la nenumărate ținute.

Și nu uita, că cel mai important este să te simți bine în pantofii pe care îi porți. Nu contează cât de bine arată și cât de la "modă" sunt. Dacă nu te vei simți bine în ei, se va vedea când mergi. Așa că, poartă pantofii potriviți... și vei cuceri lumea :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod