Cum purtăm pantofii de vară şi pe timp de toamnă. Inspiră-te şi tu!

În această perioadă din an, când se face trecerea de la sezonul cald la cel rece, foarte multe femei au o mare problemă. Nu ştiu cu ce să se încalţe. Seara şi dimineaţa este

În această perioadă din an, când se face trecerea de la sezonul cald la cel rece, foarte multe femei au o mare problemă. Nu ştiu cu ce să se încalţe.


Seara şi dimineaţa este prea rece pentru sandale, iar o pereche de cizme parcă nu-ţi vine să porţi încă din luna septembrie sau octombrie, indiferent cât de mult îţi place. Nu de alta, dar ai să le tot încalţi în următoarele cinci luni.

Pentru acelea dintre voi care se despart cu greu de accesoriile de vară, sandalele purtate cu şosete groase sunt o soluţie salvatoare.

Mare atenţie! Când spun şosete nu mă refer la acelea simple din bumbac, ci la nişte şosete speciale (cu modele, colorate, cu diverse accesorii aplicate, din mohair etc.) pe care le poţi purta cu sandale sau pantofi şi care să arate foarte bine.

Trendul nu este unul nou, iar partea bună este că designerii îl readuc şi în prezentările sezonului toamnă iarnă 2013-2014. Lucru care ne bucură nespus. Şi chiar dacă foarte multe persoane nu înţeleg această asociere, un lucru este cert: cu sandalele şi şosetele potrivite, poţi face o combinaţie foarte reuşită.

Dacă ţi se pare prea mult să porţi şosete la sandale, încearcă o pereche de pantofi decupaţi sau chiar botine decupate purtate cu şosete fine.

De asemenea, o pereche de jambiere din mohair combinată cu pantofi stiletto e o soluţie ideală pentru această perioadă a anului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod