Creativitate la superlativ: inelele care te vor lasă cu gura căscată

Frumusețea mâinilor unei femei este pusă în valoare și de inelele pe care le poartă. Priviți câteva dintre cele mai ingenioase modele.

Inelele au fost mereu bijuteriile încărcate cu cele mai adânci semnificații, de la inelele regale până la cele de logodnă.

În ziua de azi însă, deși și-au mai pierdut din semnificații, fiind deseori simple podoabe pe care le purtăm în funcție de stilul în care ne îmbrăcăm, au câștigat mult în ceea ce privește partea creativă.  

Pe site-ul boredpanda.com am găsit o serie de modele excepționale în ceea ce privește proiectarea și măiestria execuției lor. Ceea ce m-a fascinat în mod deosebit este că aceste inele conțin idei, dacă pot spune așa.

Multe dintre ele pornesc de la imaginea unui animal, dar impresia pe care o creează e că poți până la urmă să creezi o astfel de capodoperă pornind practic de la orice. Adică poți purta pe deget o casă, o gradină, o floare, un animal, un personaj preferat, un tărâm magic și, în primul rând, conceptul de dragoste în ce formă vrei tu.

Vă las să le admirați și să vă decideți, dacă puteți, care este preferatul vostru. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod