"White Sensation" la Cannes! Cum sa porti rochia alba pe covorul rosu?

Rochia alba, inspirata din cea de mireasa este cel mai “hot” trend printre celebritatile de peste hotare, in cadrul evenimentelor “red carpet”, iar festivalul de film de la Cannes, de anul acesta, a demonstrat din plin puterea de seductie a unei tinute “Alba ca Zapada”.
Andie Mc Dowell, Emma Stone, Doutzen Kroes, Aishwarya Rei, Hilary Swank, Zoe Kravitz, Rachel Weisz si multe alte modele si actrite celebre au “hipnotizat” aparatele de fotografiat prin rochii lungi, diafane sau din dantela cu aplicatii pretioase sau cu decoltee adanci si decupaje seducatoare. Nu stim daca unele dintre ele voiau sa le transmita un mesaj subliminal partenerilor sau incercau sa arate cat de fit sunt sau sa isi creeze un look “virginal”, in ciuda varstei, dar efectul a fost… ravasitor.
Covorul rosu pare ca s-a transformat intr-un eveniment “White Sensation”!

Universul mireselor poate fi o adevarata sursa de inspiratie si pentru tine. Chiar daca te-ai maritat, poti oricand opta pentru rochii albe sau ivoair din voal, din tul sau din matase Mikado ce iti pot pune in valoare atuurile. Modelele de rochii Emerald, Esien, Edena, Edita, Eilinel, din colectia La Sposa sau Demetrios ((pe care le poti gasi pe www.bellasposa.ro sau in showroom-ul din Bd. Dacia 153-155) pot oricand juca un dublu rol: acela de rochie de mireasa, cat si de tinuta pentru un eveniment special.
Evident, nu te poti imbraca astfel la o nunta la care esti invitata (pentru a nu rivaliza cu mireasa), dar poti opta pentru o rochie alba pentru o petrecere intr-un cadru luxos.

Secretul este sa optezi pentru variante de rochii de mireasa simple si relaxate, pe care sa le accesorizezi intr-un mod diferit. Cu alte cuvinte, renunta la tiare, cerceii foarte pretiosi si clutch-urile cu pietre si opteaza pentru varianta simpla: un machiaj cu smokey eyes, ruj nude si o coafura cu bucle lejere. Efectul asupra celor din jur va fi ravasitor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod