Ținute seducătoare și confortabile pentru noua colecție de toamnă Yamamay 2018

Yamamay prezintă noua colecție de lenjerie intimă: un amestec de culori, imprimeuri și țesături premium, care oferă reprezentantelor sexului frumos feminitate, senzualitate și, în același timp, confort.
Combinațiile din dantelă și satin întruchipează perfect frumusețea și originalitatea colecției, iar varietatea de modele satisface chiar și cele mai exigente gusturi, fiind potrivită oricărei siluete.

Investind constant în cercetare și dezvoltare, Yamamay a reușit să unească moda cu tehnologia pentru a răspunde dorințelor tuturor femeilor de a fi sexy și, în același timp, de a se simți confortabil în lenjeria intimă pe care aleg să o poarte. Astfel, au fost create sutienele SUPER CUPS realizate special pentru femeile cu busturi generoase.
Piesele sunt confecționate din dantelă și satin strălucitor, care lasă pielea să respire, oferă un contur frumos sânilor și pot fi purtate zilnic, atat în ținute casual, cât și elegante.

Având o țesătură de înaltă calitate, SUPER CUPS oferă susținere în partea de jos, acoperind armonios bustul. Un must have al acestei toamne, sutienul oferă libertate de mișcare, fiind disponibil în mai multe culori și modele.

O altă surpriză pe care Yamamay a pregătit-o pentru această toamnă este Colecția Basic de lenjerie modelatoare.
Materialul elastic al pieselor subțiază și modelează silueta, mascând micile imperfecțiuni și accentuând formele corpului. Astfel, doamnele și domnișoarele se vor simți confortabil în pielea lor și vor putea să poarte cu încredere orice ținută pe care o au în garderobă. Disponibile în mai multe culori precum alb, negru, bej sau vișinu, Colecția Basic este extrem de comodă, iar textura fină a materialului creează senzația unui nou strat de piele.

Colecția de toamnă este completată de piese vestimentare elegante și lejere, perfecte pentru serile relaxante.
Maiourile, pantalonii scurți din materiale mătăsoase, plăcute la atingere, dar și halatele cu imprimeuri tropical glam amintesc de vacanțele sub umbra palmierilor și te fac să te simți sexy și seducătoare în intimitatea casei tale.


Descoperă și tu noua colecție de toamnă în magazinul Yamamay din ParkLake.

Yamamay s-a lansat în anul 2001, la ideea omului de afaceri italian Gianluigi Cimmino. În România, brandul a apărut pe piață în 2016, singurul magazin fiind actualmente în București, în ParkLake Shopping Center.
Misiunea brandului este să cucerească inimile femeilor prin profesionalism, produse de calitate și prețuri accesibile.

Facebook: https://www.facebook.com/Yamamay-Bucharest-Park-Lake-1696547817334570/

Instagram: https://www.instagram.com/yamamayofficial/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod