Ţinute perfecte pentru birou. Inspiră-te şi alege culori vibrante!

"Blue" este o colecţie completă de pret-a-porter pentru officewear. Designerul Lena Criveanu propune culori antinomice şi vibrante de oranj, violet şi verde.
Colecţia BLUE by Lena Criveanu pentru iarnă 2014 înseamnă îndrăzneala şi culoare, în orice zi de birou. Rochia este mereu în centrul atenţiei, în varianta office sau after-job. Întreaga colecţie se găseşte online pe shop.lenacriveanu.ro, în magazinele partenere sau la atelier.  

BLUE este o colecţie completă de pret-a-porter pentru officewear. Pentru acest sezon, Lena Criveanu  propune culori antinomice şi vibrante de oranj, violet, verde pe texturi de bumbac, lână şi polyester.
“Sunt obosită de negru aşa că l-am alungat din colecţie” spune Lena Criveanu despre acest sezon şi direcţia gândită, acum pentru BLUE. “Sper că efectul să se vadă dramatic în sublinierea siluetelori şi fragilităţii femeilor.”

Colecţia BLUE este destinată schimbării de stare ce poate genera o schimbare de atitudine. Un mix de bună dispoziţie în  peisajul clădirilor întunecate de birouri. Inspirată din anii 60 cu note din anii 70, BLUE aduce o varietate de rochii, dar şi fuste, cămăşi şi pantaloni.
Este alegerea perfectă a dimineţilor de birou, într-o formă ce adaugă varietate cotidianului. BLUE devine astfel o metodă de exprimare cu atitudine şi siguranţă în aşa fel încât de luni până vineri, fiecare zi să fie o demonstraţie de stil.

Colecţia BLUE este una din cele două linii ready-to-wear, semnate Lena Criveanu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod