THE POP&ROLL GIRL - Colectia Resort pentru femei

Pentru Resort 2017, femeia Ermanno Scervino trăiește într-un univers de sport couture care combină calitatea vestimentară cu articolele sport.
Jachete, paltoane, fuste și pantaloni dintr-o țesătură goblen sunt în mod neașteptat asociate cu mătăsuri albe cu inserții de dantelă Valencienne și tricouri cu dungi poplin, într-o piesă de juxtapunere care încalcă fiecare regulă tradițională.

Tema POP este reprezentată de dungi și ochi de pisică geometrici, de tricotaje și articole de îmbrăcăminte adaptate. Sau în mai multe versiuni casual de jachete bomber și jachete din tricot scuba, purtate cu o ironie rafinată peste dantela impalpabilă a rochiilor, propunând contraste, care sunt doar aparent ireconciliabile.

Blănuri de vară, lucrate manual cu broderie de mătase care reproduce cu măiestrie efectul Astrahan în nuanțe de roșu, albastru, verde și negru, înfrumusețate cu tonuri de verde contrastante.
Albul preia un rol principal așa cum se observă în lenjerie, cămăși și fuste poplin și rochii care sunt înfrumusețate cu broderii Valencienne și bijuterii.

Cascadele din pliuri ale rochiilor din dantelă, o țesătură foarte dragă Casei, în noile volume, creează un amestec ademenitor de romantism și senzualitate. Jachetele kaki din pânză legate cu dantelă, de inspirație militară sunt o altă trăsătură distinctivă a colecției.

Accesorii: bijuteriile și pantofii cu bijuterii strălucesc, în timp ce goblenurile și denimurile care au cusături vizibile pe genți și pe pantofi oferă completarea perfectă a unei propuneri în care opoziția este punctul forte și libertatea de a combina este modus vivendi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod